Muhabbit

Chiliz CHZ Fiyat Analizi 02.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chiliz’i inceliyoruz. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chiliz chz fiyat analizi 1

chz fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chiliz yani CHZ’yi inceleyeceğiz. Chiliz grafiğimizdeki güncel durumu değerlendireceğiz. Grafiğimizde aktif olmamış bir adet yükseliş formasyonu bulunmakta. Sizleri fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum kısmına geçelim.

CHZ Fiyat 2 Ekim 2021

Son iki haftada en düşük değeri 0.24 dolar, en yüksek değeri ise 0.3 dolar oldu. CHZ şu an 0.293 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHZ Grafik 2 Ekim 2021

Chiliz CHZ fiyat grafiği 02.10.2021 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Binance borsasının CHZ/USDT paritesi kullanılmıştır. Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimizde bulunan yeşil çizgiler eşit boyludur. Yükseklikleri (h) ile belirtilmiştir.

CHZ Analiz 2 Ekim 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgeleri olarak bizlere yardımcı olmaktadır. Grafiğimizde yapı bakımında oldukça güzel bir Adam Eve formasyonu bizi karşılıyor. Formasyon henüz aktif değildir. 0.3 dolar direnç bölgesinin kırılmasıyla formasyonumuz aktif olacaktır. Adam Eve formasyonunun hedefi (h) yüksekliği kadardır. 0.35 dolar direnç bölgesi formasyon hedefi olarak kabul edilebilir.

CHZ Yorum 2 Ekim 2021

Analiz kısmında Adam Eve formasyonu ve hedefi hakkında kısaca bilgi verdim. Formasyonun henüz aktif olmadığını unutmamak lazım. Fiyat analizimizi okuduktan sonra kendi grafiğinizin üzerine seviyeleri çizerek yakından takip edebilirsiniz. Umarım 0.3 dolar direnç bölgesi aşılır ve formasyonumuz aktif olur. Başarı oranı bakımından verimli bir formasyon olan Adam Eve formasyonumuz hedefine ulaşırsa %20 oranında bir yükseliş gerçekleştirmiş olacaktır. Formasyonun aktif olması durumunda ara direnç bölgelerinde risk satışı yaparak ve stop yükselterek takip edilebilir.

CHZ grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version