Muhabbit

Chiliz CHZ Fiyat Analizi 16.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chiliz’i inceliyoruz. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

chiliz chz fiyat analizi 1

chz fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chiliz yani CHZ’yi inceleyeceğiz. Chiliz fiyat analizi için oldukça fazla istek alıyoruz. Sizlerin istekleri üzerine hazırladığımız CHZ fiyat analizimizde fiyat, grafik, analiz ve yorum kısmına geçelim.

CHZ Fiyat 16 Eylül 2021

0.367 dolar seviyesinde yükselen trend çizgisini kıran CHZ 0.28 dolar seviyesine kadar %23 oranında düşüş yaşadı. Şu an ise 0.338 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHZ Grafik 16 Eylül 2021

Chiliz CHZ fiyat grafiği 16.09.2021 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik ayarlarda olan grafiğimiz Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Binance borsasının Chiliz/TetherUS (CHZ/USDT) verileri kullanılmıştır. Ayrıca bir adet yükselen trend çizgimiz bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir.

CHZ Analiz 16 Eylül 2021

Grafiğimizdeki mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak kullanılmaktadır. Yükselen trend çizgimizin kırılmasıyla destek altına düşen CHZ 0.28 dolar seviyelerine kadar geriledi. Destek ve direnç bölgelerimize bakacak olursak oldukça verimli bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. Bu nedenle bu seviyeleri takip etmeye devam edebiliriz. Yükselen trend çizgimizin altında alım yapmak şu an için tehlikeli olabilir. Direnç bölgemize oldukça yakın olduğu için güvenli alım yerlerini takip etmek daha mantıklı olacaktır.

CHZ Yorum 16 Eylül 2021

0.35 dolar seviyesini yakından takip ediyor olacağım. Bu bölgenin üzerinde herhangi bir yükseliş formasyonu oluşturması durumunda 0.4 dolar hedeflenebilir. Stop mesafesi yakın olacağı için bu şekilde bir strateji oluşturulabilir. Diğer yandan direnç bölgemiz halen kırılmış değil yani mevcut pozisyonlarda daha dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum.

CHZ grafiği teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olması durumunda tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version