Muhabbit

Chiliz CHZ Fiyat Analizi 17.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chiliz’i inceliyoruz. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chz fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chiliz yani CHZ’yi inceleyeceğim. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini değerlendirmeye çalışacağız. Fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyeceğimiz CHZ fiyat analizine başlayalım.

CHZ Fiyat 17 Mayıs 2022

0,1 dolar seviyesinin altına inerek 0,084 dolar seviyesinden tepki alan CHZ, şu an 0,1168 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHZ Grafik 17 Mayıs 2022

Chiliz CHZ fiyat grafiği 17.05.2022 1 günlük grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte Binance borsasının CHZ/USDT paritesi kullanılmıştır. 1 günlük zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta. Grafik üzerinde bulunan ok işaretleri ise 0,15 dolar seviyesinden alınan tepkileri belirtmektedir.

CHZ Analiz 17 Mayıs 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. 8 Mayıs 2022 tarihinde hazırladığım CHZ fiyat analizinde 0,15 dolar seviyesinin önemine vurgu yapmıştım. 0,15 dolar seviyesinin altına inen CHZ, %45 oranında değer kaybederek 0,84 dolar seviyesine kadar geriledi. 8 Mayıs 2022 tarihli CHZ fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 0,11 dolar destek seviyesinin üzerinde hareket ettiğini görmekteyiz. Destek seviyesine yakın olması yeni işlem açmayı düşünenler için olumlu bir durum. Destek altında zarar kesilecek şekilde açılan işlemlerin hedef seviyesi 0,15 dolar direnç bölgesi olacaktır. Diğer yandan bu seviyeden açılan işlemlerin stop mesafesi ise 0,11 dolar destek bölgesinin altında olacaktır.

CHZ Yorum 17 Mayıs 2022

Umarım CHZ 0,11 dolar destek seviyesini kaybetmez ve ivmeli bir şekilde yükseliş gerçekleştirir. Chiliz grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version