Muhabbit

Chiliz CHZ Fiyat Analizi 23.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chiliz’i inceliyoruz. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chz fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chiliz yani CHZ’yi inceleyeceğim. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini inceleyeceğiz. Ayrıca güncel grafik üzerinde işlem açılabilecek önemli seviyeleri belirteceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

CHZ Fiyat 23 Temmuz 2022

CHZ şu an 0,1081 dolar seviyesinde işlem görmekte. Destek bölgesine yakın bir seviyede işlem gören Chiliz için 0,105 dolar destek seviyesi oldukça önemli.

CHZ Grafik 23 Temmuz 2022

Chiliz CHZ fiyat grafiği 23.07.2022 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte Binance borsasının CHZ/USDT paritesini kullandım. Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde olup üzerinde destek, direnç ve yükselen kanal yapısı bulunmakta. Fiyatın, yükselen kanal yapısından aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

CHZ Analiz 23 Temmuz 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafik üzerinde görüldüğü gibi CHZ şu an destek bölgesine yakın bir seviyede işlem görmekte. Bu nedenle yakından takip edilmeli. Ayrıca bulunduğumuz seviye yükselen kanal yapısının alt çizgisine denk gelmekte. Kanal alt çizgisi ve destek seviyesinin kaybedilmesi durumunda sert düşüş hareketi görebiliriz. Bu nedenle destek seviyesinin korunması oldukça önemli.
Kanal yapısını takip ederken en az 5 temas olmasını bekleriz. Güncel Chiliz grafiğinde yükselen kanal yapısına 8 temas bulunmakta. Bu nedenle kanal yapısını güvenilir olarak kabul edebiliriz.
Kanal alt çizgisinden tepki alması durumunda direnç bölgeleri ve kanal üst çizgisi hedef olarak takip edilebilir. Kanal yapısının bozulması durumunda ise zarar kesmek mantıklı olacaktır.

CHZ Yorum 23 Temmuz 2022

Umarım destek ve kanal alt çizgisinden aldığı tepki ile birlikte direnç bölgesine kadar bir yükseliş gerçekleşir.

Chiliz grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version