Muhabbit

Chiliz CHZ Fiyat Analizi 31.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chiliz’i inceliyoruz. Chiliz grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chiliz chz fiyat analizi 1

chz fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chiliz yani CHZ’yi inceleyeceğim. Hepinizin yakından takip ettiği CHZ grafiği için sabırsızlanan birçok okurumuz var. Fiyat analizi serimizde en çok istek alan coinlerden biri olan CHZ grafiğimizi güncelleyeceğiz. Şimdi sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

CHZ Fiyat 31 Ekim 2021

Ekim ayının son gününde hazırladığım CHZ fiyat analizinde aylık fiyat hareketini değerlendirelim. Ekim ayı içerisinde en düşük değeri 0.257 dolar, en yüksek değeri ise 0.656 dolar. Şu an 0.48 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHZ Grafik 31 Ekim 2021

Chiliz CHZ fiyat grafiği 31.10.2021 1 günlük grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının CHZ/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 1 günlük zaman dilimindedir. Ayrıca grafiğimiz Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. 19 Ekim tarihinde bulunan dikey kırmızı çizgi, son CHZ fiyat analizinin hazırlandığı tarihi belirtmektedir.

CHZ Analiz 31 Ekim 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar büyük zaman diliminde takip ettiğim destek ve direnç bölgeleridir. CHZ grafiğine çizilen düşen trend çizgisini hemen hemen herkesten gördük, fakat bizim takip ettiğimiz yükselen trend çizgisi daha çok kazandırmış durumda. 19 Ekim tarihli fiyat analizi yazımızda yükselen trend çizgimize alarm kurarak olası bir düşüşten faydalanabileceğimizi belirtmiştim. Ayrıca yazının içinde 0.35 dolar direnç bölgesinin kilit bölge olduğu ve bu bölgenin geçilmesiyle fiyatın üzerindeki baskının azalacağı belirtilmişti. 19 Ekim tarihli CHZ fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 3 günde %140 oranında değer kazanan bir fiyat hareketi görüyoruz. Bu noktada kâr satışı yapan yatırımcılar olacaktır. Fiyatın bu bölgede yapacağı hareketi yakından takip etmeliyiz. 0.43-0.45 dolar seviyesinin geçmişte güçlü destek bölgesi olarak çalıştığını biliyoruz. Bu nedenle önümüzdeki günlerde bu seviyeyi kaybetmezse yeni alımlar ile karşılaşabiliriz. Diğer yandan bu tarz yüksek fiyat hareketlerinin düzeltmesi de sert olabilir. 0.45 dolar seviyesini kaybetmesi durumunda 0.35 dolardaki alıcıları toplamak isteyecektir.

CHZ Yorum 31 Ekim 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi CHZ için önümüzdeki birkaç gün oldukça kritik geçecek. Stratejimizi şimdiden belirleyip grafiğimiz üzerinde alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Chiliz grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Önümüzdeki günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version