Muhabbit

Chiliz, UFC İle Ortaklığıyla Karma Dövüş Sanatlarına Giriyor!

Spor ve eğlence platformları odaklı kripto para birimine de sahip olan fintech şirketi Chiliz, karma dövüş sanatları organizasyonu UFC ile küresel bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

chiliz ufc ortaklığı

Spor ve eğlence platformları odaklı kripto para birimine de sahip olan fintech şirketi Chiliz, karma dövüş sanatları organizasyonu UFC ile küresel bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto paranın benimsenmesi açısından çok önemli bir yer kaplayan kripto para-spor etkileşimlerini odak noktasına alan Chiliz, kripto para birimi $CHZ’nin Socios.com’da kullanılmasıyla büyük bir başarı elde etmişti. Özellikle de dünyanın dört bir yanından FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Galatasaray ve CA INdependiente gibi ünlü spor kulüplerini çekmesiyle gücüne güç katmıştı. Chiliz ile sporseverler Taraftar Token ile çeşitli ayrıcalıklar kazanabiliyordu.

Chiliz’in yeni atağı ise ünlü spor kulüplerinden sonra karma dövüş sanatları oldu. Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC, dünyanın en saygın arenalarında onlarca müsabaka düzenlerken aynı zamanda 170’ten fazla ülkeye canlı yayın yapıyor.

Chiliz UFC ortaklığı, Chiliz’in karma dövüş sanatları taraftarlarıyla da buluşmasını sağlayacak. Yani kripto paraların benimsenmesi ve daha çok tanınması, yayılması için güzel bir fırsat. Bu ortaklık ayrıca UFC’nin marka değerini arttırmasını, daha fazla insana ulaşmasını ve Blockchain teknolojilerini kullanabilmesini sağlayacak.

Ortaklar Mutlu!

Konu ile ilgili Chiliz ve Socios.com’un CEO ve kurucusu olan Alexandre Dreyfus;

“UFC’nin Chiliz ile yaptığı bu ortaklık, dünyanın en büyük spor kulüplerine ve organizasyonlarına hâli hazırda bir etkileşimi olan sporseverleri kendi bünyesine katması için bir fırsat olacaktır. Sadece sporsever çekmenin yanı sıra Blockchain teknolojisinden de yararlanabileceklerdir. Ayrıca UFC için yararlarını bir kenara bırakırsak bizim için de spor sektöründe bir Blockchain tabanlı fintech şirketi olmamız açısından çok önemli bir ortaklıktır.”

UFC’den de açıklama gecikmedi. Küresel ortaklıklar başkan yardımcısı Nicholas Smith;

” Chiliz ve Socios.com Blockchain teknolojisinin ve kripto paraların spor endüstrisine entegre edilmesinde bir ilk olmuşlardır. İlk olma felsefesini paylaşan UFC için böyle bir şirket ile ortaklık yapmanın mutluluğu tarif edilemez.”

Bu alanında iki büyük şirketin ortaklığıyla beraber kripto paraların benimsenmesi adına bir adım daha atılmıştır. Bunun yanı sıra karma dövüş sanatları sevenler için Blockchain teknolojisinin avantajlarından ve kolaylıklarından yararlanma yolu açılmıştır. Chiliz bu ortaklığıyla UFC sonrası farklı “taraftar odaklı” alanlara girebileceğinin de mesajını vermiş oldu.

Son Yazılar

Exit mobile version