Muhabbit

Chiliz’in Juventus Tokeni Açılışta Yüzde 17 Arttı

Chiliz’in yeni borsası olan Chiliz.net üzerinde işleme açılan Juventus Taraftar Tokeni (JUV) ise, işleme açıldığı ilk saatlerde yüzde 17’lik bir yükseliş gerçekleştirdi.

juventus chiliz

Bildiğiniz üzere Chiliz, (CHZ) spor ile kripto para sektörünü bi araya getiren özgün bir girişim. Geçtiğimiz dönemde haberini de yaptığımız, taraftar tokenlerini işleme alarak taraftar ile kulüp arasındaki etkileşimi maksimum seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Chiliz’in yeni borsası olan Chiliz.net üzerinde işleme açılan Juventus Taraftar Tokeni (JUV) ise, işleme açıldığı ilk saatlerde yüzde 17’lik bir yükseliş gerçekleştirdi.

JUV ticaretinde şu ana kadar gerçekleşem hacim toplamı ise 660,000 $ seviyesinde.

Platformun aktive edilmesi ile birlikte Socios.com üzerindeki tüm ortakların taraftar tokenleri Chiliz.net üzerinde listelenip al-sat işlemleri gerçekleştirilebilecek. Şu anda sadece Juventus Tokeni platformda aktif olarak kullanılabilmekte. Diğer Socios.com ortakları Barcelona, Paris Saint-Germain, Atletico Madrid, A.S Roma ve Galatasaray’ın taraftar tokenleri de yakın zamanda platform üzerinde işleme açıkmış olacak.

4 Ayda 200 Bin’den Fazla Kullancı Toplandı

Socios Platformu sadece 4 ay içerisinde 200 bin’den fazla kullanıcıya ulaşmanın gururunu da yaşadığı belirtmiş durumda. Chiliz.net platformunda aynı zamanda Paratica çözümü de kullanılabilmekte. Bu sayede kullancılar otomatik olarak alım-satım işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Platformun işleme başlaması ile ilgili olarak daha önce bir röportaj da gerçekleştirdiğimiz Chiliz ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus’un görüşleri şu şekilde:

Platformumuz ile taraflarların ilgisini çekecek spor dünyasındaki gelişmeler ile dijital varlık hareketleri arasında bir köprü oluşturuyoruz. Pandemi sebebiyle spor dünyasının içinde bulunduğu duruma rağmen, ilk 24 saat içerisinde gördüğümüz talep bizim için çok önemliydi.

Chiliz 2018 yılında 60 milyon $’lık bir yatırım almayı başarmıştı. Ek olarak özel kart koleksiyonları da yayınlayan Chiliz, spor dünyası ile dijital varlıklar arasındaki bağları güçlendirmek için çalışmakta.

 

Son Yazılar

Exit mobile version