Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 02.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chromia fiyat analizi

chromia fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar bu akşamki yazımda Chromia fiyat grafiğini inceleyeceğim. Bir önceki Chromia fiyat analizimden önce fiyat 1,4 dolar bölgesini geçmişti. Bu analizden önce de fiyat 1,5 dolar seviyesini test etti. Maalesef ki bu sadece test olarak kaldı sonrasında fiyatta düşüşler görmeye başladık. Son hareketler ile birlikte de fiyat 1 doların altına sarktı.

CHR Fiyat 2 Aralık 2021

Chromia fiyatı maalesef ki 1 dolar bölgesinin tekrar altına sarktı. Yazıyı hazırladığım saatte 0,89 dolar bandından işlem görmekte.

CHR Grafik 2 Aralık 2021

Chromia CHR fiyat grafiği 02.12.2021. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Chromia/Tether (CHR/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik TradingView’den temin edilmiştir ve 4 saatlik zaman dilimindedir.

CHR Analiz 2 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Chromia grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlara ek olarak yatay beyaz çizgi de bir destek noktasını göstermektedir. Bunu da bölge olarak belirtip orayı çok kalabalıklaştırmak istemedim.

Şu an grafikteki en önemli sorunlardan biri fiyatın 1 dolar desteğini kırması. Burası maalesef ki karşımıza bir direnç olarak çıkacak artık.

Fiyat şu anda bir destek bölgesinde olduğunu görmekteyiz. Ancak şöyle bir durum var, Bitcoin de bir destek bölgesinde (son zamanlarda sıkça test ettiği bir destek bölgesi), buranın kırılması haliyle Chromia grafiğini de etkileyecektir. Bu desteklerin kırılması ihtimaline karşı dikkatli olmanızı öneririm. Grafikte Chromia grafiğini ait alt destek seviyelerini de belirttim zaten.

CHR Yorum 2 Aralık 2021

Bitcoin son günlerde yatay hareket etmekteydi. Ek olarak yeni korona virüs varyantı çıkınca yatırımcılar daha da tedirgin hale gelmeye başladı. Haliyle bu piyasaya olumsuz yansımaları oldu. Chromia da şu an etkilenenler arasında görünüyor.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version