Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 03.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar bu akşamki fiyat analizi yazımda Chromia fiyat grafiğini inceleyeceğim. Chromia’nın fiyat grafiğine baktığımızda son zamanlarda oldukça güzel bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. Şimdi grafiğin son durumuna bakalım.

CHR Fiyat 3 Nisan 2022

Şubat ayında Chromia 0,31 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Burası şimdilik gördüğü en düşük seviye. Son günlerde ise oldukça güzel yükselişler gerçekleştirmekte. Dün gece saatlerinde 0,68 dolar bölgesine kadar yükseldi. Yani yaklaşık 1,5 aylık süreçte fiyat 2X’ten fazla yükselmiş oldu. Yazıyı hazırladığım sırada 0,60 dolar bölgesinden işlem görüyor.

CHR Grafik 3 Nisan 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 03.04.2022. 6 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Chromia/Tether (CHR/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

CHR Analiz 3 Nisan 2022

Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Özellikle 14 Mart’tan sonrasına baktığımızda destek ve direnç bölgelerinin oldukça güzel çalıştığını görmekteyiz. Fiyat direncini kırdıktan sonra hızlı bir şekilde bir sonraki direnç bölgesine gidiyor ve ardından kırdığı dirence inip destek olarak test ediyor.

Fiyat son olarak 0,70 dolar bölgesindeki direnci test etmiş durumda. Buraya nispeten güçlü bir direnç diyebiliriz. Çünkü Şubat ayının başındaki küçük yükseliş burada son bulduğunu görmekteyiz. Fiyat bu bölgeyi ilk defa test etti. Ancak bir kırılım gelmedi. Sonrasında 0,57 dolar bölgesindeki desteğini test etti.

Genel olarak toparlayacak olursam, fiyat şu an yükseliş anlamında oldukça güzel hareket etmekte. Henüz trendi döndürecek bir oluşum yok. Fiyat olur da 0,57 dolardaki desteğini kırarsa 0,50 dolar bölgesindeki desteğin güçlü olduğunu düşünüyorum.

Chromia Türkiye Telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version