Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 10.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chromia fiyat analizi

chromia fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar. Bu akşamki fiyat analizi yazımda Chromia’ya ait fiyat grafiğini inceleyeceğim. Chromia son 2 ayda çok güzel bir performans sergiledi ve fiyatı birkaç katına çıktı. Ancak son 2-3 hafta için tam tersi bir durum söz konusu. Bitcoin’in değer kaybetmesi ile beraber Chromia’da büyük düşüşler yaşandı. Şimdi daha detaylı olarak inceleyelim.

CHR Fiyat 10 Aralık 2021

Chromia fiyatı kısa süre önce 1,5 dolar seviyesini zorluyordu. Ancak sonrasında yukarıda bahsettiğim gibi fiyatında düşüşler meydana geldi ve fiyatı 1 dolar seviyesinin altına geriledi. Yazıyı hazırladığım saatte ise 0,57 dolar bandından işlem görmekte.

CHR Grafik 10 Aralık 2021

Chromia CHR fiyat grafiği 10.12.2021. 2 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında işlem gören Chromia/Tether (CHR/USDT)paritesine ait fiyat verileri. Grafik TradingView’den alınmıştır ve 2 saatlik zaman dilimindedir.

CHR Analiz 10 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlara ek olarak 0,86 dolar seviyesindeki yatay beyaz çizgi de küçük zaman dilimindeki bir direnci göstermektedir.

Fiyatın şu an iki destek/direnç bölgesi arasında sıkışmış olduğunu görmekteyiz. Haliyle bunlar bizim için önemli hale gelmektedir. 0,60 dolar bölgesindeki destek hem kısa vadede hem de uzun vadede güçlü ve önemli bir desteğimiz. Fiyat son günlerde burayı çok sayıda test etmekte. Buranın kırılması fiyata olumsuz yansıyacağını düşünmekteyim. Diğer yandan 0,70 dolar bölgesindeki direnç fiyatın yükselmesinin önündeki en önemli seviye olarak görmekteyim (kısa vade için). Bu direnç kırılırsa fiyatın üzerindeki satış baskısının azalacağını düşünüyorum. ilk hedef olarak da bir üst direnci almayı planlıyorum.

CHR Yorum 10 Aralık 2021

Yukarda fiyatın iki bölge arasında sıkıştığını belirttim. Bu tarz hareketlerde fiyatın iki yöne gitme ihtimali de eşittir. Haliyle riski minimuma indirmek için bu iki bölgeden birinin kırılmasını beklemek bana göre en doğru seçenek olacaktır.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version