Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 17.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar bu akşamki fiyat analizi yazımda Chromia fiyat grafiğini inceleyeceğim. Chromia dün gece 0,90 doların üzerine çıkmıştı. Ancak 1 dolara ulaşamadan tekrar düşüş yaşamaya başladı. Lafı fazla uzatmadan analiz kısmımıza geçelim ev orada daha detaylı bir şekilde son hareketlerini inceleyelim.

CHR Fiyat 17 Ocak 2022

Yukarıda da bahsettiğim gibi Chromia 0,90 dolar bandının üzerine çıktı ve herkes “acaba 1 dolar geliyor mu” diye düşündü. Ancak maalesef ki 1 dolar seviyesini test edemeden düşüş yaşadı. Yazıyı hazırladığım sırada 0,85 dolar bandından işlem görüyor.

CHR Grafik 17 Ocak 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 17.01.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Chromia/Tether (CHR/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 4 saatlik ayarlardadır ve TradingView’den temin edilmiştir.

CHR Analiz 17 Ocak 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Chromia grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bu bölgelere kısa/orta vadeli diyebiliriz.

Kısa vadeli baktığımızda fiyatın önündeki ilk direnç 0,90 dolar bölgesi. Ancak buraya çok güçlü bir bölge diyemeyiz. Bizim için asıl önemli olan yer 1 dolar bölgesindeki direnç. Burası hem önemli bir fraktal direnç hem de psikolojik bir sınır. O yüzden burası ayrı bir önem arz ediyor. Ancak son zamanlarda fiyatın burayı test etmemesi bizim açımızdan biraz kötü. Çünkü bir direnç veya destek ne kadar test edilirse o denli zayıflamaktadır.

Desteklerine baktığımızda ise 0,80 dolar bölgesi fiyatın altındaki ilk destek bölgesi. Buraya orta güçlükte bir bölge diyebiliriz. Onun altındaki 0,70 dolar bölgesi ise daha güçlü bir destek yeri.

CHR Grafik 17 Ocak 2022

Genel olarak toparlayacak olursam, orta uzun vade için fiyatın 1 dolar bölgesini kırması oldukça olumlu bir gelişme olacaktır. Ancak fiyatın şu an için buraya net bir testi yok. Buranın kırılması fiyatın üzerindeki satış baskısını azaltır diye düşünüyorum.

Chromia Türkiye Telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version