Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 24.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chr Fiyat Analizi 3

Chr Fiyat Analizi 3

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Chromia fiyat grafiğini inceleyeceğim. Bazı coinler son zamanlarda oldukça güzel yükselişler görmekteyiz. Bazılarında ise hareketlenme olsa da diğerlerine nazaran daha küçük. Bunlardan birinin Chromia olduğunu düşünüyorum ve bugün onu incelemek istedim. Bakalım grafiğindeki son durum nedir ayılar mı yoksa boğalar mı daha baskın.

CHR Fiyat 24 Mart 2022

Chromia geçtiğimiz kasım ayında 1,5 dolar bölgesini test ettikten sonra grafiğe kırmızı mumlar hakim oldu. Son olarak 0,30 dolar bölgesine kadar geriledi ve sonrasında biraz toparlandı. Yazıyı hazırladığım saatte 0,47 dolar bölgesinden işlem görüyor.

CHR Grafik 24 Mart 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 24.03.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında işlem gören Chromia/Tether (CHR/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

CHR Analiz 24 Mart 2022

Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini oluşturmaktadır. Bugün 0,45 ve 0,50 dolar bölgeleri üzerinde duracağız.

Hatırlarsanız önceki gün CryptoTepe dün de ben Cardano grafiğindeki Adam&Eve (Adem&Havva) formasyonunu incelemiştik. Chromia grafiğinde de mükemmel olmayan bir Adam&Eve formasyonu var aslında. Grafikte işaretlediğim bölgelere bakarsanız ilk yerde keskin bir dönüş ikinci yerde çanak yapısı görünmekte. Bu formasyonun neckline bölgesi 0,45 dolardaki direnç bölgesi. Zaten bu bölgenin kırıldığını ve test edildiğini görmekteyiz. Bu formasyonun ilk hedefi olarak 0,55 dolar bölgesini alacağım. Eğer fiyat 0,45 dolardaki desteğini kırarsa o zaman yeniden bir strateji oluşturmayı düşünüyorum.

Chromia Türkiye Telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version