Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 27.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chromia fiyat analizi

chromia fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar. Yoğunluktan dolayı 2 akşamdır fiyat analizi yazısı hazırlayamıyordum. Bu akşam da aslında yoğun olmama rağmen ilk boş anımda hazırlamak istedim. Bugünkü yazımda uzun zamandır incelemediğim bir coin’i inceleyeceğim. Yaklaşık 1 yıldır Chromia fiyat analizi yapmamışım. Bunu fark edince bugünkü yazıma direkt olarak ona yer vermek istedim.

CHR Fiyat 27 Ekim 2021

Bugünkü düşüşten Chromia da nasibini aldı. Maalesef ki düşen piyasaya uydu ve 0,35 dolar seviyelerinden 0,30 seviyelerine kadar indi. Buradan aldığı tepkiyle de fiyatı toparlanmaya çalıştı. Yazıyı hazırladığım saatte 0,33 dolar bandından işlem görmekte.

CHR Grafik 27 Ekim 2021

Chromia CHR fiyat grafiği 27.10.2021. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Chromia/Tether (CHR/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik TradingView’den alınmıştır ve 4 saatlik zaman dilimindedir.

CHR Analiz 27 Ekim 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Chromia grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç seviyelerini göstermektedir. Açıkçası bu grafikte net bölgeler belirlemekte biraz zorlandım. Genellikle diğer coinlerde grafiğe bakıldığı anda destek ve dirençler kendini belli eder. Ancak bu grafikte mum fitilleri çok ve uzun olduğundan dolayı oldukça sıkıntı çıkarmakta. Ama önümüzdeki destek ve dirençleri en iyi şekilde ayarlamaya çalıştım.

Bugünkü Bitcoin fiyat düşüşüyle beraber grafikte gördüğünüz trend de kırıldı ve ardından fiyat yaklaşık %15 değer kaybederek bir alt desteğine kadar indi. 0,30 dolar bölgesindeki desteğinden tepki aldı ve 0,33 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Şu an için baktığımızda yaşadığımız düşüşün sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Orta vadedeki en önemli desteklerimizden ilki 0,30 dolar bölgesi ve burayı kırmamış. Küçük zaman dilimine ait grafiği buraya eklemedim ama henüz orada oluşan bir dönüş formasyonu yok.

CHR Yorum 27 Ekim 2021

Yukarıda genel durum hakkında bazı bilgileri verdim. 0,30 dolar bölgesinin orta vadede önemli olduğunu belirttim. Bunun yanında 0,25 dolar bölgesinin de oldukça önemli olduğunu düşünmekteyim. Fiyat henüz o seviyeye gelmediği için yukarıda ondan bahsetmedim.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version