Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Grafiğinde TOBO Formasyonu!

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. Fiyat grafiğinde yükseliş formasyonlarından biri olan TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu oluşmuş durumda. Bu seviyede grafik nasıl takip edilmeli ve işlem stratejisi nasıl olmalı bunları inceleyeceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında grafiğimizi incelemeye başlayalım.

CHR Fiyat 27 Şubat 2022

Şu an 0,4122 dolar seviyesinde işlem gören CHR, direnç bölgesinin hemen altında bulunmakta. Direnç bölgesinin kırılması durumunda TOBO formasyonu aktif olacak ve fiyat açısından yükseliş beklenecektir.

CHR Grafik 27 Şubat 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 27.02.2022. 2 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde ele alacağımız grafiğimiz Binance borsasının sağladığı CHR/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. TradingView kullanarak hazırladığım grafiğimin üzerinde TOBO formasyonunu belirtmek için beyaz çizgiler kullandım. Ayrıca grafiğimin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

CHR Analiz 27 Şubat 2022

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar direnç bölgelerini belirtmektedir. CHR fiyat analizini hazırladığım bu saatlerde 0,42 dolar direnç bölgesini test etmekte. 0,42 dolar direnç bölgesinin aşılması durumunda TOBO formasyonu aktif olacak ve yükseliş beklentim olacaktır.

Bildiğiniz gibi TOBO formasyonu iki omuz ve bir baş bölgesinin oluşmasının ardından neckline seviyesinin kırılmasıyla aktif olur. Formasyon aktif olduktan sonra takip edilecek hedef bölgesi, baş ile neckline arasındaki fiyat farkı (h) kadar yükseliş olacaktır. TOBO formasyonunu görsel olarak aşıda belirttim.

CHR Yorum 27 Şubat 2022

Grafikte görüldüğü gibi oluşan yapı oldukça iyi ve simetrik. Bu nedenle yakından takip edebilir ve formasyonu kendi grafiğiniz üzerinde çizebilirsiniz. Umarım formasyon aktif olur ve hedefine ulaşır.

Chromia grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version