Muhabbit

Chromia (CHR) Yeni Partnerliğini Duyurdu!

Chromia, (CHR) yeni partnerliğini duyurdu. Yapılan açıklamada Chromia, Oddz ile iş birliğine gittiğini açıkladı.

Chromia

Chromia'nın yeni projesi Mines Of Dalarnia

Chromia, (CHR) yeni partnerliğini duyurdu. Yapılan açıklamada Chromia, Oddz ile iş birliğine gittiğini açıkladı.

NFT’ler de dahil olmak üzere blockchain projeleri için bir platform olarak öne çıkan Chromia, geçtiğimiz dönemde de birçok ortaklığı duyurmuştu.

Yapılan ortaklık kapsamında Oddz Finance, $CHR token desteğini platformlarına entegre edeceklerini açıkladı. Oddz ve Chromia, Chromia’nın yerel tokenı için seçenekler ve türev ticareti sağlamak üzere iş birliği yapacak ve gelecekte Chromia ekosisteminden diğer tokenların eklenmesini sağlayacak.

Chromia, kripto para birimi alanındaki girişimlerini sürekli olarak genişletiyor. Bu kapsamda yeni girişimlerin de olacağını belirten Chromia ekibi yeni ortaklık ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

“Oddz ekibi, kapsamlı birlikte çalışabilirlik taahhüdüyle türev alım satım işlemlerine yeni bir yaklaşım getiriyor. Onlarla iş birliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.”

Oddz Hakkında

Oddz, alım ve satım opsiyonlarının, koşullu alım satımların ve vadeli işlemlerin yürütülmesini hızlandıran, güvenilir bir zincir üstü türev alım satım platformudur. Platform, son kullanıcı deneyimini basitleştirerek ve geliştirerek merkezi olmayan türevlerin potansiyelini ortaya çıkarmak için çoklu blok zincirlerinin sinerjisini kullanır.

Chromia Hakkında

Chromia, merkezi olmayan uygulamalar için yeni bir blok zinciri platformudur, mevcut platformların eksikliklerine yanıt olarak tasarlanmıştır ve yeni nesil dapp’lerin şu anda mümkün olanın ötesinde ölçeklenmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version