Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 18.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. Chromia fiyat analizinde grafiğimizi detaylıca değerlendireceğiz. Fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyeceğimiz CHR fiyat analizine başlayalım.

CHR Fiyat 18 Mayıs 2022

0,15 dolar destek seviyesine kadar gerileyen Chromia %80 oranında değer kazanarak 0,25 dolar seviyesine kadar yükseliş gerçekleştirdi. Şu anki değerine bakacak olursak 0,2101 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHR Grafik 18 Mayıs 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 18.05.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının CHR/USDT paritesini kullanarak hazırladığım hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafikte destek ve direnç bölgelerinin dışında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

CHR Analiz 18 Mayıs 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. Grafik üzerindeki destek ve direnç bölgelerine baktığımız zaman oldukça iyi çalıştıklarını görmekteyiz. Şu an 0,25 dolar direnç bölgesine yakın seviyede işlem gören CHR grafiği yakından takip edilmeli.

0,25 dolar seviyesi oldukça önem teşkil etmekte. Geçmiş fiyat hareketlerine baktığımız zaman oldukça güçlü bir seviye olduğunu anlamaktayız. Bu nedenle en kısa sürede 0,25 dolar seviyesinin üzerine çıkılması fiyata olumlu yansıyacaktır.

Güçlü direnç bölgesinin kırılması durumunda kırılan direnç bölgesi destek bölgesi olarak yatırımcılara yardımcı olacaktır. Umarım CHR direnç bölgesini en kısa sürede aşarak yatırımcılarını mutlu eder.

Chromia grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version