Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 21.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. Chromia grafiğini destek ve direnç bölgelerini kullanarak detaylı şekilde inceleyeceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

CHR Fiyat 21 Ağustos 2022

0,172 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören CHR, şu an 0,1746 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHR Grafik 21 Ağustos 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 21.08.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde Binance borsasının CHR/USDT paritesini kullandım. Ayrıca destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

CHR Analiz 21 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar ile belirtilmiştir. 0,172 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören Chromia yakından takip edilmeli. 0,172 dolar seviyesi Chromia grafiğinde oldukça önemli. Bu seviyeden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Güçlü bir seviye olan 0,172 dolar seviyesi aşılmış durumda. Kırılan güçlü direnç seviyesinin, güçlü bir destek seviyesi olarak çalışma potansiyeli vardır. Bu nedenle destek seviyesi kaybedilmediği sürece grafiğimize olumlu bakıyorum. Bu seviyeden açılacak işlemlerin hedef seviyesi direnç bölgeleri olacaktır. Umarım 0,172 dolar destek seviyesi kaybedilmez ve CHR yatırımcılarını mutlu eder.

CHR Yorum 21 Ağustos 2022

Analiz başlığı altında 0,172 dolar destek seviyesinin önemine vurgu yaptık. Şu an destek bölgesine yakın bir seviyede işlem gören CHR grafiğinde düşük risk oranı ile işlem açılabilir. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerini kendi grafiğinizin üzerine ekleyerek takibe alabilirsiniz.

Chromia grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version