Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 22.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde hazırladığım CHR fiyat analizini güncelleyeceğim. Ayrıca güncel durumunu ele alacağım fiyat analizi yazımda detaylı Chromia teknik analizine yer vereceğim. Şimdi CHR grafiğimizi inceleyeceğim fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

CHR Fiyat 22 Ocak 2022

Bugün yaşanan düşüş ile birlikte 0.50 dolar seviyelerini gören CHR hızlı tepki aldı. Binance borsası CHR/USDT verilerine göre şu an 0.577 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHR Grafik 22 Ocak 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 22.01.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimizi 4 saatlik zaman diliminde ele alacağız. Grafik üzerinde Binance borsasının sağladığı CHR/USDT paritesini kullandım ve grafiğimizi TradingView aracılığıyla hazırladım. Oldukça sade bir şekilde takip ettiğimiz Chromia grafiğinde destek ve direnç bölgelerimizin dışında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

CHR Analiz 22 Ocak 2022

Chromia grafiği üzerinde bulunan destek ve direnç bölgelerini uzun bir süredir aynı şekilde takip ediyorum. Sıklıkla fiyat analizi serimizde incelediğimiz CHR, destek ve direnç bölgelerimizden güzel tepkiler almakta. Bu nedenle aynı seviyeleri takip etmeye devam edeceğim. 13 Ocak 2022 tarihli Chromia fiyat analizimde 0.7 dolar seviyesinin kaybedilmemesi durumunda ilk hedef 0.85 dolar direnç bölgesi olacaktır. Ayrıca hedef olarak takip edebileceğimiz bir diğer bölge ise 1 dolar seviyesindeki trend çizgisi şeklinde belirtmiştim. 0.95 dolar seviyelerine kadar yükselen CHR, okurlarımıza keyifli bir işlem fırsatı sundu. 22 Ocak 2022 tarihli CHR fiyat analizini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman takip ettiğimiz en alt destek seviyesine kadar gerilediğini görmekteyiz. 0.5 dolar destek seviyesi aynı zamanda psikolojik bir destek bölgesi olarak bizlere yardımcı olmakta. Bu nedenle 0.5 dolar seviyesinin kaybedilmemesi oldukça önem teşkil etmekte. Grafiğin sol tarafına baktığımız zaman 0.5 dolar seviyesinden alınan tepki sonra ivmeli bir yükseliş görmekteyiz. Umarım aynı ivmeli yükseliş tekrarlanır.

CHR Yorum 22 Ocak 2022

Chromia yakından takip ettiğim bir proje, bu nedenle sıklıkla CHR fiyat analizi hazırlamaya çalışıyorum. Güçlü destek seviyesinden aldığı tepki oldukça olumlu. Umarım destek bölgesi kaybedilmez ve CHR önündeki direnç bölgelerinin üzerine çıkmayı başarır.

Chromia grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version