Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 23.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chromia Fiyat analizi 3

Chromia Fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. CHR grafiğini destek ve direnç bölgeleri yardımıyla değerlendireceğiz. Ayrıca grafikteki olası fiyat hareketlerinden yararlanmaya çalışacağız.

CHR Fiyat 23 Haziran 2022

0,15 dolar destek seviyesinden tepki alan Chromia 0,2 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkmış durumda. CHR şu an 0,2083 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CHR Grafik 23 Haziran 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 23.06.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde değerlendireceğimiz grafik, Binance borsasının CHR/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgesi olarak çalışmakta. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

CHR Analiz 23 Haziran 2022

Grafiğimizi 14 Haziran 2022 tarihli CHR fiyat analizinden hatırlayabilirsiniz. 0,15 dolar destek seviyesinin önemine vurgu yaptığım fiyat analizinde ”0,15 dolar destek bölgesinin altında stop olacak şekilde işlem açılabilir.” şeklinde yorumlamıştım. Destek bölgesini koruyan CHR, 0,21 dolar seviyesine kadar yükseliş gerçekleştirdi. 14 Haziran 2022 tarihli CHR fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 0,2 dolar direnç bölgesi kırılmış durumda. Bildiğiniz gibi kırılan güçlü direnç bölgelerinin, güçlü bir destek bölgesi olarak çalışma potansiyeli vardır. Bu nedenle grafiğimiz yakından takip edilmeli. 0,2 dolar seviyesinden alınan tepkilere grafiğin sol tarafında görülmekte. Umarım aynı şekilde tepki alarak 0,24 dolar direnç bölgesine kadar yükseliş görebiliriz.

CHR Yorum 23 Haziran 2022

Grafikte takip ettiğimiz destek ve direnç bölgeleri oldukça iyi çalışmakta. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerini kendi grafiğinizin üzerine ekleyerek yakından takip edebilirsiniz.

Chromia grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version