Muhabbit

Chromia CHR Fiyat Analizi 28.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chromia’yı inceliyoruz. Chromia grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chromia yani CHR inceleyeceğim. Chromia grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri değerlendireceğimiz yazımızda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

CHR Fiyat 28 Mayıs 2022

Şu an 0,2061 dolar seviyesinde işlem gören CHR oldukça önemli bir seviyede bulunmakta. Bu seviyenin neden önemli olduğunu analiz başlığı altında detaylıca anlatacağım.

CHR Grafik 28 Mayıs 2022

Chromia CHR fiyat grafiği 28.05.2022. 1 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının verilerini kullanarak hazırladığım grafik CHR/USDT paritesine aittir. 1 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca grafiğimiz TradingView kullanılarak hazırlanmıştır. Grafik üzerinde görüldüğü gibi alçalan kanal yapısı bulunmakta. Kanal alt ve üst çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir.

CHR Analiz 28 Mayıs 2022

Şu ana kadar kanal alt çizgisine 2 temas bulunmakta. Kanal üst çizgisine ise dördüncü temas geçtiğimiz saatlerde gerçekleşti. Oldukça güvenilir olarak değerlendirebileceğimiz kanal yapısı yakından takip edilmeli. Kanal üst çizgisinin kırılması durumunda düşüş trendi sonlanacaktır ve yükseliş yönlü beklentimiz oluşacaktır.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman kanal üst çizgisine çok yakın olduğunu görmekteyiz. Kanal üst çizgisinin altında işlem gördüğü sürece dikkatli olmakta fayda var. Bu seviyeden tepki alması durumunda yatay destek seviyelerine ve kanal alt çizgisine kadar düşüş gözlenebilir. Bu nedenle umarım kanal üst çizgisi en kısa süre içerisinde aşılır.

CHR Yorum 28 Mayıs 2022

Grafiğimizde bulunan kanal yapısını kendi grafiğinizin üzerine ekleyerek yakından takip edebilirsiniz. Kanal alt çizgisine ve kanal üst çizgisine alarm kurmak mantıklı olacaktır. Chromia grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Chromia Türkiye telegram grubuna buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde CHR/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version