Muhabbit

Chromia Projesi Mines Of Dalarnia’nın Yeni Haritalarını Keşfet!

Mines of Dalarnia oyunundaki yeni 4 haritayı keşfedin!

Chromia

Chromia'nın yeni projesi Mines Of Dalarnia

Mines of Dalarnia, oyuncunun bir karakteri kontrol ettiği ve çok sayıda nadir mineralleri toplamaya çalıştığı bir aksiyon-macera madenciliği oyunudur. Oyun ayrıca blok zinciri tabanlı bir emlak piyasası içerir.

mınes of dalarnıa twıtter

Blok zinciri teknolojisinin en eğlenceli kullanım alanlarından biri de çevrim içi oyun endüstrisi. Günümüzde oynanan popüler oyunlar da en çok parayı kurucu şirketler kazanır. Blok zinciri tabanlı oyunlarda ise oyuncuların kolay bir şekilde getiri elde etmesi daha muhtemeldir. Bu nedenle oyuncular dijital para birimlerini entegre ederek oyun zevkini yukarıya taşıyabiliyorlar.

Mines Of Dalarnia da gelen yeni 4 haritayla beraber keşfedilmeyen madenleri gezip, mineralleri toplayabilirsiniz. Topladığınız mineralleri karakterinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz. Mines Of Dalarnia’nın blok zinciri tabanlı diğer oyunlara kıyasla tatmin edici bir ekosistemi olduğunu da söylemek yanlış olmaz.

Ayrıca oyunun içinde arsa satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Bunun dışında madenlerinizi diğer oyunculara kiralayarak para kazanabilirsiniz.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version