Muhabbit

Chromia Stake Eden Kullanıcılar Alice Arazi Satışına Bilet Kazanacak!

Bugün itibarıyla güncellenen My Neighbour Alice arazi satışı yönergelerinde bazı değişiklikler yapıldı.

alice

Bugün itibarıyla güncellenen My Neighbour Alice arazi satışı yönergelerinde bazı değişiklikler yapıldı.

Popüler blockchain oyunu için arazi satışı 12 mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Katılımcıların satışa dahil olabilmesi için My Neighbour Alice websitesi üzerinden 20 ALICE tokeni yatırması ve bilek kazanmak için kayıt olması gerekmekte.

27 Nisan ile 11 Mayıs tarihleri arasında stake işlemi gerçekleştirecek olan ALICE ekibi, aynı zamanda Chromia stake eden kullanıcıları da kabul edecek. Chromia staking işlemi ise Chromia stake portalı üzerinden gerçekleştirilecek.

Stake edilen her bir ALICE için 1 bilet, her 20 CHR için de 1 bilet hakkı kazanacak olan kullanıcılar, 14 günlük staking süresinin ardından biletlerine kavuşacak.

Önümüzdeki dönemde de arazi satışlarının devam edeceğini belirten My Neighbour Alice ekibi, arazi sahiplerinin NFT ekleme, arkadaş davet etme ve daha birçok özellik ile oyuna dahil olabileceğini belirtti.

Bildiğini üzere My Neighbour Alice’te oyun içi ögeler de NFT formatında bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar birçok ögenin ticaretini de gerçekleştirebiliyor olacak.

My Neighbour Alice ve arazi satışı ile ilgili daha fazla bilgi almak için My Neighbour Alice Türkiye Telegram kanalına katılabilirsiniz.

NFT haberleri için: NFT Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version