Muhabbit

Chromia, Travala İle İş Birliğini Duyurdu!

Travala.com üzerinden yapılan rezervasyonlar CHR token ile ödenebilecek.

chromia vs travala

chromia vs travala

Chromia, yerel tokenı olan CHR’nin, Travala.com üzerinde mevcut bir ödeme yöntemi olarak ekleneceğini duyurdu.

Yeni entegrasyon ile birlikte kullanıcılar, CHR tokenlarını kullanarak, 230’dan fazla ülkede 2,2 milyondan fazla otel ve ev, 600’den fazla hava yolu ve 40.000’den fazla etkinlik rezervasyonu yapabilecek. Yeni ortaklık sayesinde, CHR sahipleri Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Travala.com’un yerel tokenı AVA  gibi önde gelen kripto para varlıkları ile birlikte; daha ucuz ve daha kapsayıcı bir seyahat ekonomisine katılmış olacak.

Ortaklık hakkında yorum yapan Travala.com CEO’su Juan Otero, şu ifadelere yer verdi:

“Kitlesel kripto para biriminin benimsenmesine yönelik taahhüdümüzü sürdürürken, kripto para topluluğunun büyümesini savunmak ve yeni bir kullanım örneği getirmek için Chromia ile ortak olmaktan çok mutluyuz.”

Otero ayrıca, CHR ekibinin, işlerine yönelik vizyonlarıyla kripto para topluluğunda fark yaratacaklarını düşündüğünü belirtti.

Chromia Hakkında

Chromia, merkezi olmayan uygulamalar için yeni bir blok zinciri platformudur, mevcut platformların eksikliklerine yanıt olarak tasarlanmıştır ve yeni nesil dapp’lerin şu anda mümkün olanın ötesinde ölçeklenmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

CHR Token

Chromia (CHR), Chromia platformunu güçlendirmek ve geliştiriciler, kullanıcılar ve yatırımcılar arasında karşılıklı fayda sağlayan bir ilişki geliştirmek için tasarlanmış yerel bir kripto para birimidir.

Halihazırda dolaşımda 429 Milyon civarı CHR bulunan kripto para biriminin toplam arzı ise 1 milyar adettir.

Travala.com Hakkında

2017 yılında kurulan Travala.com küresel olarak 230 ülkede 400.000’den fazla etkinliğe ve 600 hava yolu ulaşım bilgilerine ulaşabileceğiniz bir kripto para dostu seyahat rezervasyon hizmetidir. Travala.com, geleneksel ödeme yöntemleriyle birlikte 50’den fazla önde gelen kripto para birimini kabul eden bir platformdur.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version