Muhabbit

Chromia ve Bloqhouse Gayrimenkul Sektörünü Geliştirecek!

İki şirket yenilikçi çözümler üretmek için ortaklık kurdu.

Blockchain platformu Chromia‘nın yaratıcısı ChromaWay, 1,3 trilyon dolarlık gayrimenkul pazarı için yenilikçi çözümler getirmek üzere dev şirket Bloqhouse ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bloqhouse, sermaye çekmek, ikincil piyasa ticaretini sağlamak ve çeşitli varlık yatırım fonları için KYC / AML ve diğer yerleşik hizmetleri sağlayan platform sağlayıcısıdır. Bloqhouse’un müşterileri arasında, Hollanda’daki özel yatırımcılar için en büyük gayrimenkul yatırım fonlarından biri olan Annexum Invest BV bulunmaktadır.

Yapılan açıklamada, ChromaWay-Bloqhouse ortaklığının, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin, ticarete konu olan gayrimenkul enstrümanları için tamamen işleyen, mevzuata uygun bir platform oluşturma ve dağıtma konusundaki Bloqhouse deneyiminden yararlanmak olacağı bildirildi.

Ortaklık kapsamında Bloqhouse, yatırımcılara maksimum şeffaflık sağlamak için yüksek ölçeklenebilirlik kullanarak, güvenli kimlik doğrulama, ilişkisel veritabanlarında kolayca sorgulanabilir blok zinciri düğümleri içeren Chromia blok zinciri ile birlikte çalışacak.

Chromia blockchain alanında yaptığı çalışmalar ile biliniyor. Hatırlanacağı üzere şirket, yakın zaman önce de FBG Capital ve NGC Ventures’tan yatırımcıların zincir üzerinde teminat kullanarak ticaret yapmalarına olanak tanıyan bir protokol olan Hedget’i başlatmak için 500.000 $ topladığını duyurmuştu.

Bloqhouse Teknolojileri şirket CEO’su Tim Rutgers, yapılan ortaklık ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“ChromaWay ortaklığından dolayı çok heyecanlıyız.  Artık blok zinciri destekli gayrimenkul menkul kıymetleştirme piyasası olgunlaştığına göre, pazar için yenilikçi çözümler geliştirmenin tam zamanı olduğunu düşünüyoruz.”

ChromaWay CEO’su Henrik Hjelte ise şu açıklamaları gerçekleştirdi:

“Bloqhouse’un temel varlık yönetimi platformundan etkilendik. Mevcut müşterilerimizin çoğu, operasyonel düzene sokmak için blok zinciri kullanmanın ötesine geçmek ve daha likit gayrimenkul enstrümanları geliştirmek için paylaşılabilir kayıt tutmak istiyor. Bloqhouse bizim için harika bir ortak olacak. “

ChromaWay Hakkında

2014 yılında kurulan ChromaWay, ilişkisel veritabanının gücünü ve esnekliğini ve bir blok zincirinin hataya dayanıklı merkezi olmayan güvenliğini birleştiren ilişkisel blok zincirinin yaratıcısıdır.  Merkezi olmayan uygulamalar için herkese açık platform olan Chromia’ya da güç sağlayan ilişkisel blok zinciri, Chromia’nın başka hiçbir blok zinciri platformunun eşleşemeyeceği bir kullanıcı ve geliştirici deneyimi sunmasına olanak tanımaktadır.  

Bloqhouse Hakkında

Bloqhouse, 2016’dan bu yana alternatif yatırım pazarı için yazılım ürünleri geliştiren ve Hollanda’da pazar lideri olan bir şirkettir. Yasa ve yönetmeliklere uygun olarak oluşturulan platform, müşteri katılımı, müşterinizi tanıyın (KYC) kontrolleri, ödemeler, raporlama ve yatırımcı yönetimi gibi özellikler içermektedir.  

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version