Muhabbit

Çin’in Instagram’ı, Blok Zinciri Entegrasyonu İçin Conflux Network’ü Seçti!

Conflux Network’ün yeni ortağı Çin’in en büyük sosyal medya platformu oldu.

Instagram’ın Çin versiyonu olan Little Red Book (XiaohongShu), blok zinciri entegrasyonu yapacağını açıkladı. Platform, kullanıcıların Conflux’ta basılan NFT’leri profil sayfalarında ‘R-Space’ adlı dijital koleksiyon bölümünde sergilemelerine olanak tanıyan izinsiz blok zinciri entegrasyonu için Conflux Network’ü kullanacağını açıkladı.

Little Red Book adlı platformun aylık aktif kullanıcı sayısı 200 milyondan fazla ve NFT’lerin bu uygulamaya eklenmesi büyük çapta bir benimsenmeye sebep olması bekleniyor. Bu entegrasyon ile platformun kullanıcıları, bir Web2 sisteminde Web3 teknolojisini aktif bir şekilde kullanabilecek.

Little Red Book, daha önce de blok zinciri şirketleriyle ortaklık kurmuştu. Ancak hiçbiri Conflux Network’te olduğu gibi izinsiz bir ağ anlaşması değildi.

Konu hakkında açıklama yapan Conflux Network CTO’su Ming Wu şunları söyledi:

“Çin’deki büyük internet endüstrisi oyuncuları, Web3 geçişini kucaklayan çabalar başlattı. Conflux, iki dünyayı birbirine bağlayan büyük bir köprü olacak ve Web3 teknolojisini klasik endüstri senaryolarına genişletme konusunda öncülük edecek.”

Düzenleme açısından bakıldığında, bu kadar büyük ölçekli bir şirketin izinsiz bir blok zincirini entegre etmesi, Çin’in NFT yanlısı konumunu daha da güçlendiriyor. Mevcut Web2 şirketleriyle blok zinciri teknolojisi entegrasyonunu göz önünde bulundurulduğunda ise yerel şirketlerde bir artış bekleneceği tahmin ediliyor.

Little Red Book platformu üzerinde desteklenecek ilk Conflux NFT koleksiyonu ise Mimic Shhans topluğun bir koleksiyonu olacak. Mimic Shhans’in Çin’de büyük bir topluluk merkezi bulunuyor. Orijinal NFT sahipleri, Little Red Book platformunun profil sayfalarında NFT’lerini gösterebilmek için NFT’lerini önceden hazırlanan bir dizi işlemden geçirmesi gerekecek.

Conflux Network Nedir?

Conflux merkezsizlikten ödün vermeyen, geniş ölçekte hız gerektiren merkezi olmayan uygulamalar için tasarlanmış yüksek performanslı bir blok zincirdir. Genel merkezi Pekin’de bulunan şirket, küresel operasyonlarını gün geçtikçe büyütüyor.

Yakın zamanda PoW/PoS hibrid çalışma modeline geçen Conflux, sıfır tıkanıklık, düşük ücret ve gelişmiş ağ güvenliği ile hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir blok zinciri ortamı sağlıyor. Çin’deki mevzuata uyumlu tek halka açık blok zinciri olan Conflux, Asya’ya inşa edilen ve genişleyen projeler için benzersiz bir avantaj sağladı. Bölgede Conflux, Şangay şehri, McDonald’s Çin ve Oreo dahil olmak üzere blok zinciri ve metaverse girişimleri konusunda küresel markalar ve devlet kurumlarıyla işbirliği yaptı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version