Muhabbit

Circle CEO’su Jeremy Allaire, PayPal’dan Bitcoin Almış!

PayPal Bitcoin satımına başladı mı?

Bitcoin

PayPal’ın geçtiğimiz haftalarda Bitcoin ve kripto piyasasına girme kararını açıklamasından bu yana sektörde bir heyecan durumu vardı

Hem kripto ödemelerini hem de doğrudan uygulama içi kripto satın alımlarını mümkün kılan yeni kripto hizmetlerinin 2021 yılının başlarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Fakat, 28 Ekim tarihinde kripto ödeme firması Circle’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jeremy Allaire, PayPal uygulamasını kullanarak 100 $ değerinde Bitcoin (BTC) satın aldığını iddia etti ve işlemin bir ekran görüntüsünü alarak tweetledi.

Allaire, resmi olarak kullanıma sunulmayan hizmete nasıl eriştiği hakkında bir yorum yapmadı. Ayrıca Allaire, bu hizmeti kullanmak ve reklamını yapmak için PayPal ile bir ortaklığa gidip gitmediği hakkında da herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, PayPal’ın kripto hizmeti, Bitcoin’in yanı sıra Ether (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash’i (BCH) destekleyecek. İşlemler kripto ile yapıldığında, PayPal’a bağlı yerel tüccarlar kendi para birimleri üzerinden işlemleri onaylacak.

2020’nin 2. çeyreği itibarıyla PayPal 346 milyonun üzerinde aktif hesaba sahip ve 222 milyar $’lık hacme sahip. Açıklananlara göre kripto ödemeleri, tahminen dünya çapında 26 milyon tüccar tarafından destek görecek.

Daha fazla Bitcoin haberi için: Bitcoin Haberleri.

Son Yazılar

Exit mobile version