Muhabbit

Circle, NFT Pazarları için bir Ödeme Yöntemi Geliştiriyor!

NFT satın almak için farklı bir ödeme yöntemine ihtiyaç duyuyor musunuz?

Circle

Eşler arası ödeme şirketi Circle, NFT pazarları için bir ödeme yöntemi çözümü geliştirdiğini duyurdu!

Firmanın Perşembe günü yaptığı açıklamada, hizmetin amacı, bu tür platformların kripto para dışında kredi kartı ödemelerini de kabul etmesini sağlamak.

Duyuruya göre, NFT pazarları ve satıcıları artık müşterilerine, Dijital Dolar hesaplarının API’lerini sunarak geleneksel ya da kripto ödemeler yolu ile işlem yapma seçeceği sunacak.

Firmanın çözümü, daha fazla NFT işlemini teşvik etmek ve aynı zamanda alıcılar için süreci daha sorunsuz ve pürüzsüz hale getirmek için tasarlanmış.

Circle’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jeremy Allaire, “Bu sadece NFT pazarı ve sanatçılar için önemli bir trend değil. Aynı zamanda bu pazarın tüketicilerinden inanılmaz bir talep var. İnsanlar dijital koleksiyon fikrine çok sıcak bakıyor ve Circle, bu pazarı desteklemeyi dört gözle bekliyor.” dedi.

Duyuruya göre Circle, önümüzdeki birkaç ay içinde USDC, BTC ve ETH ödemelerinin yanı sıra NFT saklama hizmetleri de dahil olmak üzere ek özelliklere kavuşacak.

Lansman, artan sayıda kripto işletmesinin, dijital eserlerin haklarını ve sahipliğini temsil eden NFT’lerin popülaritesinden yararlanmaya çalıştığının bir işaretiydi. Andreessen Horowitz’den Paradigm’a kadar yatırımcılar, NFT ürünlerine ve koleksiyoncularına hitap eden platformlara yatırım yapmaya başladı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version