Muhabbit

Clover Finance (CLV) Huobi’de Listelendi! 60.000 CLV Ödüllü Kampanya Başlatıldı!

Huobi’den yeni listeleme ve etkinlik duyurusu geldi.

huobi CLV Token

huobi CLV Token

Clover Finance’ın yerel tokenı “CLV” önde gelen kripto para borsası Huobi’de listelendi.

Huobi Global’in resmi blog gönderesinde paylaşılan bilgilere göre, borsa, listeleme ile birlikte, 60.000 CLV (Clover Finance) ödül havuzlu yeni işlem kampanyası başlatıyor.

12 Ağustos 19:00 – 18 Ağustos 18:59 tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanya hakkında açıklama yapan Huobi, etkinliğin toplam 6 tur yapılacağını, her turun 24 saat süreceğini ve tur bitiminde yeni bir turun başlayacağını duyurdu.

Huobi tarafından başlatılan etkinliğe ait kurallar ise şu şekilde:

Ödüllerin, etkinlik bitiminden sonra 7 iş günü içinde kullanıcıların borsa hesabına tanımlanacağını belirten Huobi, etkinliğe sadece kimlik doğrulamasını tamamlamış olan ana hesapların katılabileceğini duyurdu.

Clover Finance Hakkında

Clover Finance, DeFi uygulamaları için zincirler arası uyumluluğa odaklı bir blok zinciri altyapısı platformudur. Platform işlemlerin ücretlerini ödemek ve yapılacak olan ağ yükseltmelerini oylamak için kendi yerel tokenı olan CLV’yi kullanmaktadır. Clover ayrıca, Bitcoin ve diğer blok zincirlerinin birlikte çalışmasını sağlamayı kendisine amaç edinmiştir.

Halâ Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/HuobiTurkiye/

Telegram: https://t.me/HuobiTurkiye

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

 

Son Yazılar

Exit mobile version