Muhabbit

Coin98 Cüzdanı Yeni X Sürümünü Tanıttı!

Coin98 cüzdanı X sürümü ile kullanıcılarına, daha güvenli ve kullanılması rahat bir arayüz sunuyor.

coin98 x muhabbit

Coin98 Cüzdanı, kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için uygulamasını X sürümüne güncelledi. Yeni X sürümüyle beraber Coin98 cüzdanı, daha güvenli ve kullanılması kolay bir arayüz sunuyor.

Yeni X Sürümü Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Cosmos (ATOM) Blok Zinciri

X versiyonu ile birlikte Coin98 Cüzdanı, Cosmos’un bütün ekosistemine entegre edildi. Yeni sürüm ile birlikte Coin98 Cüzdanı, Terra (LUNA), ThorChain (RUNE), BandChain (BAND) ve Kava.io da (KAVA) dahil olmak üzere tüm blok zincirlerini desteklemeye başladı.

Avalanche (AVAX) X-Chain Blok Zinciri

Coin98 Cüzdanı, önceki sürümlerde Avalanche “C-chain”i entegre etmişti. Yeni X sürümü ile birlikte Coin98 Cüzdanı, Avalanche’ın “X-chain”ini, Avalanche ağı üzerindeki “token”ları ve DApp’leri de desteklemeye başladı.

Avalanche C-Chain & X-Chain Entegresi

Polygon (Matic) Blok Zinciri

Coin98 Cüzdanı X sürümü ile Polygon (MATIC) blok zincirini de entegre etti. Kullanıcılar, MATIC’i Coin98 cüzdanında depolayabilir, gönderip alabilir ve swap (takas) işlemi gerçekleştirebilir. Ayrıca X sürümü ile kullanıcılar, QuickSwap’e de erişim sağlayabilir.

Solana (SOL) Cüzdanını Geri Yükleme Özelliği

Solana cüzdanları, diğer dijital cüzdanlara geri yüklendiğinde Solana cüzdan adresi değişir. Bu da kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir. Sollet Wallet kullanan kullanıcılar, X sürümü ile aynı cüzdan adresini geri yükleyebilir hale gelmiş oldu.

ERC-20 SPL Token Entegresi

Güvenlik

Şirket,”Private Key”i ve “Passphrase”i kaybetme riskini ortadan kaldırmak istiyor. Bu yüzden kullanıcılar, cüzdan oluştururken 3 adımlı doğrulama ile cüzdanlarını oluşturacaklar. 3 adımlı doğrulama, “Private Key” ve “Passphrase” üzerinde ekstra güvenlik sağlayacak. Böylece kullanıcılar, dijital varlıklarını kaybetme riskini azaltmış olacak.

Ayrıca yukarıda popüler olan blok zincirleri dışında X sürümü, Persistence ve Fantom blok zincirlerini de destekliyor. Bununla beraber Coin98 cüzdanı toplam da 22 tane blok zincirini desteklemiş oluyor.

Sisteme entegre edilmiş çeşitli AMM’ler (Otomatik Piyasa Yapıcı) ile yatırımcılar, ayarlanabilir işlem ücreti özelliğiyle DeFi deneyimlerini artırabilecek.

Yeni X sürümü ile beraber Coin98 Cüzdanı, Türkçe dahil olmak üzere toplam 12 dil üzerinden hizmet veriyor. Ayrıca Coin98 Cüzdanı, USD dışında TRY’yi (Türk lirası) ve daha bir çok para birimini destekliyor.

Coin98 Cüzdanı Türkiye’deki kullanıcıları için 2000$ değerinde “giveaway” yapacağını açıkladı.

Giveaway hakkında daha fazla bilgi ve Coin98 Cüzdanı hakkında daha fazla detay öğrenmek için Telegram grubuna göz atın!

İndirmek için: iOS, Android, Extension

Takip etmek için: Twitter | Telegram | Facebook

Bilgi için: Website | Docs

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version