Muhabbit

Coin98 Cüzdanı’ndan 1800 Dolarlık Airdrop!

Coin98 Cüzdanı, 1800 $ değerinde AVAX “airdrop”u gerçekleştirecek!

coin98 muhabbit

coin98 muhabbit

Coin98 Cüzdanı, Avalanche (AVAX) ile kurduğu ortaklığı kutlamak için bir airdrop gerçekleştirecek. Yaklaşık 1800 $ değerinde olacak olan “airdrop”ta ödüller, AVAX token olarak kazananlara dağıtılacak.

Temmuz’un 12’sinden itibaren saat 23:00’da “airdrop”a katılımlar başlayacak ve 19 Temmuz saat 20:00’a kadar devam edecek. Özetleyecek olursak, “airdrop”a katılmak için toplam 1 haftalık süreniz bulunmakta.

Ödüller Nasıl Dağıtılacak?

Yaklaşık 1800 $ değerinde olan ödül havuzundan, kampanyaya referans yoluyla en çok katılımcı sağlayan ilk 3 kişiye aşağıdaki şekilde AVAX token dağıtılacak.

Coin98 Airdrop

“Airdrop”a Nasıl Katılırım ?

Şartlar ve Koşullar

Avalanche (AVAX) Hakkında

Avalanche (AVAX), yüksek performanslı, ölçeklenebilir, özelleştirilebilir ve güvenli bir blok zinciri platformu olarak tanımlanabilir. Avalanche üzerinde, “private” (özel) ve “public” (halka açık) dağıtımları kapsayan uygulamalara özel blok zincirleri oluşturabilirsiniz.

Bununla birlikte yüksek düzeyde ölçeklenebilir ve merkezi olmayan uygulamalar da (Dapps) oluşturabilirsiniz. Ayrıca özel kurallar, sözleşmeler ve sürücülerle (akıllı varlıklar) dijital varlıklar oluşturabilirsiniz.

Coin98 Cüzdanı Hakkında

Coin98 Cüzdanı, multi-chain (çok zincirli), çok kaynaklı dijital varlıkları depolamak, yönetmek, göndermek, yatırmak ve “swap” (takas etmek) için kullanılan “non-custodial” bir cüzdan olarak öne çıkıyor. Non-custodial cüzdan için ayrı bir parantez açacak olursak, tüm anahtar bilgilerinin kullanıcı tarafından saklandığı cüzdanlar non-custodial cüzdan olarak açıklanabilir.

Coin98 Cüzdanı, BTC, ETH, TOMO, Tron, Binance Smart Chain, Solana, Polkadot, Kusama, HECO Chain, Near, Avalanche X-Chain & C-Chain, Binance Chain, Celo, BandChain, Kava, Terra, Cosmos, ThorChain, Fantom, Polygon ve Persistence dahil olmak üzere birçok popüler blok zincirlerini destekler. Kullanıcıları DeFi platformlarına bağlanmaları için ağ geçidi görevi gören Coin98 Cüzdanı, hem mobil uygulamaya hem de eklenti sürümüne sahip durumda.

Coin98 Cüzdanı uygulamasını daha önce kullandınız mı?

İndirmek için: iOS, Android, Extension

Takip etmek için: Twitter | Telegram | Facebook

Bilgi için: Website | Docs

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version