Muhabbit

Coin98 Yeni Borsasını Duyurdu!

Yeni açılan Coin98 Borsası, kullanıcılarına popüler olan birçok DeFi platformunu tek bir yerden yönetme kolaylığını sağlıyor!

coin98 x muhabbit

Yeni açılan Coin98 Borsası, kullanıcılarına popüler olan birçok DeFi platformuyla tek bir yerden işlem yapma kolaylığını sağlıyor.

Bununla birlikte Coin98 Borsası, kullanıcılarına swap (takas), staking (stake işlemi), lending (ödünç vermek) ve borrow (ödünç almak) gibi birden fazla blok zincirinde çok çeşitli DeFi hizmetlerine kolaylıkla erişim sağlayan bir DeFi platformudur.

Coin98 Borsası ile Hangi Blok Zincirlerinde İşlem Yapabilirsiniz ?

Coin98 Borsası, 6 blok zincirlerindeki 8 DEX’i kendi DeFi platformuyla uyumlu hale getirdi. Ethereum blok zincirinde Sushiswap ve Uniswap’i, Binance Smart Chain’de PancakeSwap’i, Polygon blok zincirinde Quickswap’i, Solana blok zincirinde Serum ve Raydium’u, Avalanche blok zincirinde Pangolin’i ve HECO Chain’de MDEX’i entegre etti.

Coin98 Borsası’nda İşlem Yapabileceğiniz DEX’ler

Herkes İçin Tek Bir DeFi Platformu

1-2 yıldır süren DeFi popülerliğiyle kripto para kullanıcıların hayatına çok fazla platform ve DEX’ler dahil oldu. Farklı blok zincirindeki DEX’ler için farklı cüzdanlar oluşturmak, bazen kafa karışıklığına sebep olabiliyor. Bu yüzden Coin98 Borsası popüler olan birçok DEX’i tek bir yerde toplamış gözüküyor. Böylelikle Coin98 Cüzdanı’nızı bağlayıp tercih ettiğiniz DEX’te hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapabilmek artık mümkün.

Coin98 Cüzdanı Hakkında

Coin98 Cüzdanı, multi-chain (çok zincirli), çok kaynaklı dijital varlıkları depolamak, yönetmek, göndermek, yatırmak ve “swap” (takas etmek) için kullanılan “non-custodial” bir cüzdan olarak öne çıkıyor.

Bununla birlikte Coin98 Cüzdanı, BTC, ETH, TOMO, Tron, Binance Smart Chain, Solana, Polkadot, Kusama, HECO Chain, Near, Avalanche X-Chain & C-Chain, Binance Chain, Celo, BandChain, Kava, Terra, Cosmos, ThorChain, Fantom, Polygon ve Persistence dahil olmak üzere birçok popüler blok zincirlerini destekliyor.

Coin98 Cüzdanı uygulamasını daha önce kullandınız mı?

İndirmek içiniOSAndroidExtension

Takip etmek için: Telegram

Bilgi için: Website | Docs

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version