Muhabbit

Coinbase Borsasında Neler Oluyor?

Popüler kripto para borsası Coinbase borsası hakkında farklı haberlere şahitlik etmeye devam ediyoruz.

Popüler kripto para borsası Coinbase hakkında farklı haberlere şahitlik etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün 950 çalışanını işten çıkardığını açıklayan borsa bu kez ise Japonya birimini gözden çıkarmış durumda. 2022 yılında çalışanlarının yüzde 18’ini işten çıkaran şirket, zor günler yaşamaya devam ediyor.

Bloomberg haberine göre Coinbase, Japonya’daki operasyonlarının çoğunu kapatıyor ve orada bulunan personellerini de işten çıkarıyor.

İlginizi Çekebilir: Kripto Para Borsası Coinbase, 950 Kişiyi İşten Çıkarıyor!

Coinbase’in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nana Murugesan ise konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu tasfiye etmeye karar verdik, bu da Japonya varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı.”

Coinbase’in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nana Murugesan

Nana Murugesan, kripto para borsası Coinbase’in herhangi bir satın almayla ilgilenmediğini ve Japon birimini satmayı düşünmediklerini de kamuoyuna duyurdu. Nana Murugesan açıklamalarının devamında Coinbase’in bir geçiş döneminde olduğunu ve kapanışın Coinbase’in Japon Finansal Hizmetler Ajansı ile görüşmelerini tamamlamasının ardından tamamlanacağını dile getirdi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong Açıklamalarda Bulundu!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong ise söz konusu işten çıkarmalar hakkında yaptığı açıklamalarda, şirketin 2023 yılında yaşayabileceği ihtimallerini gözden geçirdikten sonra başarı ihtimalini artırmak için harcamaları azaltmaya karar verdiklerini kamuoyuna belirtti.

İlginizi Çekebilir: Brian Armstrong Kimdir? Nerd Liseliden Coinbase CEO’luğuna!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong açıklamalarının devamında gelişimi düşük olan birkaç projenin kapatılacağının da altını çizdi.Coinbase borsası Japonya’daki faaliyetlerini azaltmasıyla birlikte küçülme gitmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere şirket 4 Haziran 2022 tarihine Terra-Luna krizinin yaşanmasının ardından büyük bir çöküş yaşamıştı. Uzun süredir ayı piyasasınla mücadele veren Coinbase, bu süreçle başa çıkabilmek adına ilk olarak işe alımlarını durdurma kararı almıştı. Moody’s tarafından kredi notu düşürülmesiyle daha da zor duruma düşen Coinbase borsası piyasa koşullarından daha fazla zarar görmemek için 1100 çalışanını da işten çıkarmıştı.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version