Muhabbit

Coinbase, Borussia Dortmund Ortaklığını Sürdürüyor!

Coinbase borsası, Borussia Dortmund ile ortaklığına premium ortak olarak sürdürecek!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Coinbase borsası, Borussia Dortmund ile ortaklığına premium ortak olarak devam edeceğini açıkladı. Bildiğiniz üzere popüler kripto para borsası Coinbase son zamanlarda olukça kötü zamanlar geçiriyor. Ayı piyasasında tutunmaya çalışan Coinbase borsası yakın zaman önce 950 çalışanını işten çıkardığını açıklamıştı. Kamuoyuna yansıyan son haberlerde ise Coinbase’in Japonya birimini tamamen kapatma kararı aldığı öğrenilmişti.

Coinbase’in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nana Murugesan ise konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu tasfiye etmeye karar verdik, bu da Japonya varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı.”

Coinbase, Almanya’nın Borussia Dortmund (BVB) Takımı ile Yaptığı Anlaşmayı İkiye Katladı!

Yaşanan gelişmeler sonrasında kripto para borsası Coinbase, Almanya’nın önde gelen futbol takımlarından biri olan Borussia Dortmund (BVB) ile yaptığı anlaşmayı ikiye katladı. Anlaşmanın mali tarafı ise kamuoyuyla paylaşılmadı.

İlginizi Çekebilir: Kripto Para Borsası Coinbase, 950 Kişiyi İşten Çıkarıyor!

Ortaklık hakkında açıklamalarda bulunan BVB Genel Müdürü Carsten Cramer ise şu ifadelerde bulundu:

“Sektör çok heyecan verici ama yine de yeni. Bu nedenle esnekliğimizi açık tutmak istiyoruz.”

BVB Genel Müdürü Carsten Cramer

Alman Dortmund kulübünün popülaritesi göz önüne alındığında söz konusu bu ortaklığın kripto para sektörüne katkı sağlaması hedefleniyor. Coinbase borsası ve Borussia Dortmund ortaklığı aslında 2022 yılının Temmuz ayında kulübün stadyumundaki video ekranlarında reklam yayınlayarak başlamıştı. Fakat ortaklık hakkında detaylar net olarak bilinmiyordu. Yeni şartlara göre Coinbase, BVB’nin premium ortağı olarak hizmet vermeye başlayacak. Ürün ve hizmetlerini Signal-Iduna-Park‘ta tanıtacak ve takım çalışanları için kripto para eğitim programları düzenlenecek.

Söz konusu bu ortaklık Coinbase’in futbol anlamındaki ilk anlaşma olarak da karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere kripto para borsaı Coinbase’in başka spor şirketleriyle devam eden önemli anlaşmaları bulunuyor. Bunlardan biri de 2021 yılının Ekim ayında Ulusal Basketbol Birliği’nin (NBA) ile imzalanan anlaşmaydı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha fazla kripto para haberleri için: Kripto Para Haberleri

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version