Muhabbit

Coinbase, Brezilya’nın En Büyük Kripto Para Borsasını Satın Almaya Hazırlanıyor!

Coinbase Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM’i satın almak için hazırlıklara başladığını duyurdu.

Coinbase

Coinbase NFT

Son zamanlarda kripto para borsaları faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Dünyanın önde gelen borsalarından biri olan Coinbase, Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM’yi satın almak için hazırlıklara başladığını duyurdu.

Coinbase Global’in Brezilya’nın en büyük kripto borsası olarak bilinen Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM’yi satın almak için görüşmeler yaptığı ve 2022 yılının Nisan ayında anlaşmanın sağlanabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Şirket Mercado Bitcoin, 2021 yılı içerisinde 3,2 milyon müşteriye ulaştığının altını çizerken ayrıca bu sayısının 1,1 milyonunun 2021 yılı içerisinde bünyelerine kattığını ifade etti. Borsanın hacmi ise 2021 yılında 7,1 milyar dolar seviyelerini görmüştü.

Konuyla ilişkili olarak 2TM Group CEO’su Roberto Dagnoni, şu açıklamalarda bulundu:

Arjantin, Şili, Kolombiya ve Meksika’daki satın almalarımız ile birlikte şirket olarak Latin Amerika’da büyümek istiyoruz. Latin Amerika faaliyetlerimizi genişletmek, gelecek hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Roberto Dagnoni

Kripto para kullanımı artıkça ülkelerin kripto para faaliyetleri de eş zamanlı artmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda İspanya, Bitcoin ve kripto para faaliyetlerini kabul etmek ve düzenlemek için yasa tasarısını onayladığını kamuoyuna duyurmuştu.

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Brezilya Merkez Bankası CBDC Çalışmalarına da Başlamıştı!

Brezilya kripto para

Brezilya son zamanların popüler konusu CBDC’lere ilişkin de harekete geçmişti. Brezilya Merkez Bankası’nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarda, merkez bankası dijital para birimi (CBDC) arayışında olduklarının altını çizmişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version