Muhabbit

Coinbase Cloud Üzerinde 30 Milyar $’lık Varlık Stake Edilmiş Durumda!

25 farklı blockchain ağı için destek sunan Coinbase Cloud, Ethereum 2.0, Tezos ve Cosmos gibi birçok ağ için staking hizmeti sunmakta.

Coinbase

Coinbase NFT

Coinbase Cloud, yaptığı açıklama ile birlikte platformu üzerinden toplamda 30 Milyar $’ın üzerinde varlığın stake edildiğini duyurdu.

Bison Trails’ı satın alarak Coinbase Cloud olarak yeniden isimlendiren Coinbase, ilgili kuruluş aracılığıyla hizmet vermekte. Bison Trails çözümlerini non-custodial olarak devam ettiren ABD’li Coinbase, kullanıcıların varlıkları üzerinde herhangi bir hakkı ve kontrolü bulunmadığını da vurguladı. Sadece bir aracılık ve arayüz hizmeti sunan Coinbase, staking gelirleri üzerinden kullanıcılardan pay almakta.

25 farklı blockchain ağı için destek sunan Coinbase Cloud, Ethereum 2.0, Tezos ve Cosmos gibi birçok ağ için staking hizmeti sunmakta. Cloud üzerinde varlıklarını stake eden kullanıcılar arasından, token sahipleri, kurumlar ve kurumsal yatırımcılar da bulunuyor.

Coinbase Custody’den Daha Az Komisyon Alıyor

Coinbase Custody tarafından staking getirilerinden yüzde 25’lik bir pay alınırken, Coinbase Cloud üzerinden yapılan işlemlerde yüzde 8’lik bir komsiyon alınmakta.

Bu noktada varlıklarının kontrolünü elinde bulundurmak isteyen kullanıcılar, daha düşük komisyon ile birlikte varlıklarını stake edebiliyor.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version