Muhabbit

Coinbase Cüzdanı, Ledger Donanım Cüzdanıyla Entegrasyon Sağladı!

Coinbase, sınırlı sayıda Coinbase markalı Nano X donanım cüzdanını piyasaya sürmek için Ledger ile ortaklık kurdu.

Coinbase cüzdanı

Coinbase cüzdanı

Coinbase Cüzdanı, Amerika’daki en popüler kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in cüzdan uygulaması olarak tanımlanabilir.

Coinbase Cüzdanı, Ledger donanım cüzdanları için tarayıcı uzantısı desteğini ekledi.

coinbase wallet twıtter

Chrome Web Mağazası’nda bulunan Coinbase Cüzdan Uzantısı, diğer birçok cüzdan gibi kullanıcıların kripto paralarını ve NFT’lerini depolamasını sağlar.

Özel anahtar bilgilerinin kullanıcı tarafından saklandığı cüzdanda kullanıcılar, cüzdandaki varlıklarını transfer edebilir veya işlem yapabilir.

Kripto Para Cüzdanları Nasıl Daha Güvenli Hale Getirilir

Coinbase Cüzdanı kullanıcıları, Ledger için desteğiyle beraber varlıklarını çevrim dışı olarak saklamak için Ledger cihazı kullanmayı tercih edebilir.

Coinbase Wallet x Ledger

Coinbase’in Ürün Yöneticisi Adam Zadikoff, yapılan entegrasyonla birlikte cüzdanını daha güvenli bir hale getirmek isteyenler için iyi bir seçenek olduğunu söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Herkesin DApp’leri kullanmasını sağlamak ve Web3’ü benimseme konusunda yardımcı olmak istiyoruz. Bugünkü entegrasyonla birlikte kullanıcılar, daha güvenlikli cüzdanlara sahip olabilir.

Yapılan entegrasyonun bir parçası olarak Coinbase, Ledger’ın resmi web sitesinde sınırlı sayıda Coinbase markalı Nano X donanım cüzdanını satılığa çıkardı.

Coinbase, kendi cüzdanı uygulamasında 150’den fazla kripto para türünde tüm kripto paraların yaklaşık %12’sini depolandığını açıklamıştı. Şirketin finans direktörü Alesia Haas o sırada şunları söyledi:

İşlem yapan müşterilerimizin yaklaşık %50’si kripto para alıp satmak dışında başka işlemler de yapıyor. Başta yatırım aşamasında olan ekosistem büyümeye ve ilerlemeye devam ediyor. Bu da bize kripto para ekosisteminin geliştiğini gösterir.

Mars Stealer adlı yeni bir kötü amaçlı yazılımın piyasaya sürülmesi nedeniyle MetaMask, Binance Smart Chain Cüzdanı ve Coinbase Cüzdanı gibi tarayıcı uzantıları olarak oluşturulan kripto para cüzdanları için güvenlik açıklarının oluştuğunu söyleyebiliriz.

Kötü amaçlı yazılım, kullanıcıların özel anahtarlarını çalan bir uygulama geliştirerek iki faktörlü kimlik doğrulayıcılarının doğru bir şekilde çalışmasına engel oluyor. Coinbase Cüzdanı, yaptığı entegrasyonla bu açıkları en aza indirgemeye çalışıyor.

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version