Muhabbit

Coinbase Eski Facebook Yöneticisini Pazarlama Müdürü Olarak İşe Aldı!

Coinbase eski Facebook yöneticisini bünyesine kattı!

Coinbase

Coinbase NFT

Çeşitli pozisyonlarda 11 yıldır Facebook’ta görev alan Kate Rouch, kripto para borsası Coinbase bünyesine katıldı!

Perşembe günü yayımlanan bir blog gönderisinde Coinbase COO’su Emilie Choi, şirketin Rouch’u, küresel marka temsilciliğinin yanı sıra ürün ve performans pazarlamasını denetlemekten sorumlu yeni pazarlama müdürü olarak işe aldığını söyledi.

Rouch, yakın zamana kadar sosyal medya devi Facebook’ta küresel marka ve ürün pazarlama başkanlığı yapıyordu. Artık Rouch’un hedefi, “milyonlarca insanı kripto para ekosistemine çekmek” olacak.

Rouch konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Kripto para sektörü hakkında öğrendiğim şeyler bana büyük bir ilham kaynağı oldu. Böyle bir ekosistemin ortaya çıkması gerçekten mucizevi. Milyonlarca insanı, kripto paraların faydalarıyla tanıştırmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.

Rouch’un işe alınması, Coinbase’in 2021’de personel değişikliği yapması ile doğru orantılı olarak görünüyor. Bu yılın başlarında borsa, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi’nin eski bir üyesi olan Faryar Shirzad’ın baş politika sorumlusu olacağını duyurmuştu.

Coinbase Büyümeye Devam Etmek İstiyor

Firma ayrıca, eski Google Pay mühendislik lideri Pankaj Gupta’nın işe alınması ile beraber, Hindistan’daki operasyonlarını genişletmeyi planlıyor.

Rouch’un Facebook’ta çalıştığı süre boyunca, Facebook’un aylık aktif kullanıcı sayısı dünya çapında 500 milyondan 3 milyar’a kadar yükseldi. Coinbase, 30 Haziran 2021 itibarıyla toplam 56 milyon müşteriye ve aylık 8.8 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu bildirdi. Görünüşe göre şirket, büyümeye devam etmek için Rouch’un deneyimine fazlasıyla güveniyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version