Muhabbit

Coinbase, Halka Arz Öncesi Çalışanlarına Hisse Dağıttı!

Halka arz edilen ilk kripto para borsası Coinbase, halka arz öncesi 1700 çalışanına 100’er hisse hediye etti.

coinbase muhabbit

coinbase muhabbit

Popüler kripto para borsası Coinbase, bir süredir heyecanla halka arzını planlıyordu. Nasdaq’a yapılan başvuru başarıyla kabul edilmiş ve 14 Nisan 2021 tarihi (bugün) listelenme günü olarak belirlenmişti.

Bugün, (14 Nisan 2021) Coinbase’in hisseleri Nasdaq üzerinde COIN adı ile listelenecek. Hisse başına 250 dolar olması beklenen COIN, alıcılarını bekliyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken Coinbase, listelenme öncesi çalışanlarına ufak bir sürpriz yaptı.

Coinbase’in basın sözcüsü, CoinDesk’e açıklamada bulunarak “şirket minnettarlığını ifade etme” adı altında 1700’den fazla Coinbase çalışanına 100’er hisse dağıtıldığını söyledi. Bu da tanesi 250 dolar olması beklenen hisselerle her bir Coinbase çalışanının kağıt üzerinde 25 bin dolarlık bir “Coinbase payına” sahip olduğu anlamına geliyor.

Geçtiğimiz Pazar günü (11.04.2021) Coinbase’in İrlanda kolundaki şirket çalışanlarına bu primin” dağıtıldığı onaylandı. Bununla birlikte 25 Mart 2021 tarihindeki bir toplantıda da çalışanların bir kısmına “hediye hisseler” dağıtılmıştı.

Daha fazla Coinbase haberi için: Coinbase Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version