Muhabbit

Coinbase, Hindistan’da Kripto Para ve Web3 İçin Çalışmalar Yapıyor!

Coinbase, Hindistan’da kripto para ve Web3 ekosistemini büyütmeye ve genişletmeye odaklanıyor.

Coinbase Hindistan

Coinbase Hindistan

Coinbase, Hindistan’da kripto para ve Web3 ekosistemini büyütmeye ve genişletmeye odaklanıyor. Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, Hindistan’daki insanların yazılım yeteneklerinin yüksek olmasından dolayı kripto para ve web3 teknolojisini daha iyi geliştirebileceklerini düşünüyor.

Coinbase Hindistan’a Genişliyor!

Nasdaq’ta listelenen bir kripto para borsası olan Coinbase, 4 Nisan2022 Pazartesi günü Hindistan için planlarını açıkladı. CEO Brian Armstrong, konu hakkında şunları söyledi:

Hindistan, kimlik ve dijital ödeme altyapısı oluşturdu. Bu işlemleri hızlı bir şekilde uyguladı.

Hindistan’ın sahip olduğu yazılım yeteneği, kripto para ve web3 teknolojisi ile birleştiğinde ekonomik ve finansal olarak bir ivme yakalayabiliriz. Bu da ekosistemin hızla gelişmesini sağlayabilir.

Coinbase Ventures, kripto para ve web3 alanında Hintli teknoloji şirketlerine şimdiden 150 milyon dolar yatırım yaptı. Şirket, Hintli kurucuları teşvik etmek için sürekli olarak yeni fırsatlar yaratmaya çalışıyor.

Coinbase’in geçen yıl Hindistan teknoloji merkezini kurdu. Teknoloji merkezinin şimdiden 300’den fazla çalışana sahip olduğunu da belirtmek gerekir.

İlginizi Çekebilir: Brain Armstrong Kimdir?

Ayrıca Armstrong, Coinbase’in Hindistan’daki merkezine büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğini vurguladı ve şunları söyledi:

Hindistan için harika planlarımız var. Bu yıl Hindistan’daki merkezimizde 1000’den fazla kişiyi iş sahibi yapmayı planlıyoruz.

Armstrong, Coinbase’in 7 Nisan 2022 Perşembe günü, Hindistan’da kripto para ve web3’ün geleceğin hakkında konuşmak için bir kripto para etkinliğine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Hindistan’da Son Durum

Hindistan hükümeti şu anda ülkenin kripto para politikası üzerinde çalışıyor. Hindistan Maliye Bakanlığı’nda çalışan yetkililer, kripto para düzenlemesi konusunda Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası ve Hindistan Merkez Bankası ile görüşmeler yapmaya devam ediyor.

Hindistan, 1 Nisan 2022 tarihinde zarara veya kesintilerine bakmaksızın kripto para brimlerinden elde edilen gelire %30’luk bir vergi uygulamaya başladı. O zamandan beri Hindistan’daki kripto para borsalarının işlem hacimleri büyük bir düşüşle karşılaştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version