Muhabbit

Coinbase, Kripto Paralar İçin Apple Pay Desteğini Genişletiyor!

Coinbase kullanıcıları Apple Pay desteğini, herhangi bir Mastercard veya Visa banka kartı ile kullanabilir.

Coinbase

Coinbase NFT

Coinbase iPhone kullanıcıları artık Apple Pay kullanarak herhangi bir Mastercard veya Visa banka kartıyla Bitcoin, Ethereum ve diğer desteklenen kripto para birimlerini satın alabilecekler.

Coinbase banka kartı olan tüm kullanıcılar için Apple Pay’i destekliyordu. Bu işlevi bir üst kademeye daha çıkartarak Mastercard veya Visa banka kartı olan herkese bu hizmeti sağlayacak.

Apple Pay desteğiyle çoğu kullanıcı, Coinbase’de Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralara yatırım yapabilecek.

Bununla birlikte Coinbase’in bir blog yazısına göre kullanıcılar günde 100,000$’a kadar para çekebilecek. Bugünden itibaren, bir iOS cihazı veya Safari tarayıcısı ile Coinbase’de kripto para satın alırken Apple Pay otomatik olarak bir ödeme yöntemi olarak görünecek. Ayrıca Coinbase, Android kullanıcılarının bu sonbaharda Google Pay ile benzer bir özelliğe erişebileceklerini de ekledi.

Coinbase’den Para Çekme İşlemleri İçin Önemli Değişiklik!

Borsa ayrıca para çekme işlemleriyle ilgili önemli bir değişiklik daha duyurdu. Şu anda Coinbase’den banka hesaplarına yapılan para çekme işlemlerinin ulaşması neredeyse 5 günü buluyor. Yeni sistemle Real Time Payments (Anında Ödeme) kullanacak olan müşterilerin, yatırımlarını anında nakde çevirebilecek.

Real Time Payments ağı, ABD ticari bankalarının çoğuyla ilişkili bir ödeme şirketi olan The Clearing House tarafından yürütülmektedir. Bu hizmet sadece Amerikalı müşteriler için geçerlidir.

Coinbase, en etkili borsalardan biri ve yeni “trader”ların favorisi oldu. Şirketin CEO’su Brian Armstrong, kripto para regülasyonlarına karşı konuştu. ABD’deki kripto para inovasyonuna ciddi şekilde zarar verebileceğini söyledi.

Borsa, halka arzını Nisan ayında gerçekleştirdi. İlk işlem gününde çığır açan 103 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaştı. Bugün COIN, 52 milyar dolarlık bir değerlemeyle işlem görüyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version