Muhabbit

Coinbase, Mitsubishi UFJ ile Kripto Para Borsası Açacak!

Coinbase, finans devi Mitsubishi UFJ ile Japonya’da kripto para borsası açacak!

coinbase

coinbase

Kripto para borsası Coinbase, Japon finans devi Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ile beraber Japon pazarına girmeye hazırlanıyor.

Coinbase Çarşamba günü yaptığı bir açıklamada:

Kripto paraları benimseyen ilk ülkelerden biri aynı zamanda ticaret hacmi açısından en büyük pazarlardan biri olan Japonya’da Coinbase’i piyasaya sürmekten heyecan duyuyoruz.

coınbase twıtter

Coinbase kendi web sitesi üzerinden şöyle bir açıklama yaptı:

Genel stratejimiz doğrultusunda, Japonya’da yerel regülasyonlara tam uyumlu, kullanımı en kolay ve en güvenilir borsa olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle, 40 milyon Japon müşteriye hizmet veren Japonya’nın en büyük bankalarından biri olan MUFG ile ortaklığımızı duyurmaktan da heyecan duyuyoruz.

Japon müşteriler, MUFG’nin Quick Deposit services (Hızlı Para Yatırma hizmetleri) kullanarak kripto paralarını itibari paraya veya itibari parayı kripto paralara hızlı bir şekilde dönüştürebilecek.

Kripto para borsası, en büyük beş kripto para birimi için alım satımı destekleyeceğini söyledi. Önümüzdeki aylarda ticaret hacmine bağlı olarak daha fazla kripto parayı destekleyeceğini açıklayan Coinbase, belirli bir “coin “veya” token” ismi vermedi.

Bununla birlikte Coinbase, mevcut küresel hizmetlerini diğer yerelleştirilmiş sürümlerinde de başlatmayı planladığını söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version