Muhabbit

Coinbase NBA İle Ortaklığını Duyurdu!

Coinbase NBA’in ayrıcalıklı kripto para ortağı olacak!

nba coinbase muhabbit

nba coinbase muhabbit

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, Amerikan basketbol ligi NBA (The National Basketball Association/Ulusal Basketbol Birliği) ile anlaştı.

NBA’in bugün (19 Ekim 2021) yaptığı duyuruya göre, NBA ve Coinbase çok yıllık bir sözleşmeye imzalarını attı. Sözleşmeyle birlikte Coinbase, NBA’in, NBA’in yan ligi NBA G League’in ve Kadınlar NBA’in (Women’s National Basketball Association/WNBA) ayrıcalıklı kripto para partneri olarak davranabilecek.

Bununla birlikte borsa, televizyonda yayınlanan her oyunda bir marka hakkına sahip olacak. Kripto para benimsenmesini artıracak özgün içerik ve aktivasyonları yayınlama hakkına sahip olacak.

Coinbase’in Pazarlama Kurulu Başkanı Kate Rouch, şirketin NBA ile olan iş birliğinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

“İnanılan şeylere katılmak ve bunlardan yarar sağlamak Coinbase’in misyonunun merkezidir. Bunu en iyi NBA ve WNBA taraftarları anlar. NBA liglerinin resmî kripto para ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.”

Coınbase Pazarlama Kurulu Başkanı Kate Rouch


Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version