Muhabbit

Coinbase NFT Bekleme Listesine Büyük İlgi Var!

Devasa ilgi, internet sitesini bozmuş durumda!

coinbase

coinbase

12 Ekim tarihinde duyurulduğundan bu yana Coinbase NFT platformuna 1 milyondan fazla kişi kayıt oldu.

Coinbase’in bu yıl içinde piyasaya sürmesini planladığı NFT platformu geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Duyuru ile beraber Coinbase, bekleme listesini açtığını da açıklamıştı.

Coinbase NFT isimli platform, ilk zamanlarda Ethereum tabanlı ERC-721 ve ERC-1155 token standartlarını belirleyecek. Bunun yanı sıra platform, gelecekte diğer blockchainlere de destek vermeyi amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

An itibarıyla Coinbase’in NFT platformuna erişmek için bekleme listesine kayıt olan 1,1 milyon kişi var. Coinbase şirketinin Ürün Başkan Yardımcısı Sanchan Saxena, bekleme listesine olan “devasa” ilginin internet sitesini geçici olarak bozduğunu belirtti.

Coinbase NFT Devleriyle Rekabete Girecek!

Coinbase yeni NFT platformuyla, OpenSea gibi NFT devleriyle ciddi bir rekabet içine girebilir. Coinbase, 2021’in ikinci çeyreği itibarıyla yaklaşık 68 milyon kullanıcıya sahip ve bunların 8,8 milyonu aylık aktif kullanıcı olarak öne çıkıyor.

DappRadar’dan elde ettiğimiz verilere göre OpenSea, geçtiğimiz ay toplamda 2.49 milyon işleme ev sahipliği yapmış. Bunun yanı sıra platform, 30 günlük ortalamada 260.000 aktif kullanıcıya sahip.

Gördüğünüz gibi dünyanın en çok bilinen NFT platformu olan OpenSea, tam 260.000 aktif kulanıcıya sahip. Coinbase’in NFT platformu ise şimdiden 1,1 milyon kişinin ilgi alanına girmiş durumda.

Görünüşe göre Coinbase’in NFT platformu, uluslararası pazarlara giriş yapmadan önce, 18 yaşın üstündeki ABD’li kullanıcılara sunulacak.

Coinbase’in NFT sektörüne giriş yapması, rakip kripto para borsaları FTX ve Binance’in NFT pazarlarını oluşturmasından sonra yaşandı. Binance NFT, düşük işlem ücretleri sağlayan bir platformla Haziran ayında müşterileriyle buluşurken, FTX ve FTX.US geçtiğimiz ay NFT platformunu piyasaya sürdü.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version