Muhabbit

Coinbase, Popüler Blok Zincirinin Tokenı İçin Staking Hizmeti Başlattı!

Coinbase borsası, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmak adına popüler blok zincirinin tokenı için staking hizmeti başlatacağını duyurdu.

coinbase

coinbase

Kripto para piyasasındaki düşüşlerle birlikte zor günler yaşayan Coinbase borsası, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmak adına bu popüler blok zincirinin tokenında staking hizmetini başlatacağını duyurdu.

Kripto para borsası Coinbase, piyasadaki artan rekabetle birlikte çalışma faaliyetlerini hızlandırdı. Coinbase, staking ödül tekliflerini Solana’yı (SOL) da içerecek şekilde genişlettiğini kamuoyuna duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte artık platform içerisinde Solana staking hizmeti verilebilecek.  

Coinbase’de Artık Solana Stake Edilebilecek!

Solana

Kripto para borsası bu hizmetine Solana’yı eklemesiyle birlikte Coinbase’te stake edilebilecek token sayısı yediye çıkmış oldu. Coinbase bu süreçte teknik ayrıntılarla ilgilenerek, günlük perakende kullanıcıları için staking’i daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Kripto Para Borsası Coinbase’te Stake Edilebilen Tokenlar

Coinbase borsası kullanıcılarının stake işlemini nasıl yapacaklarını ise 29 Haziran 2022 Çarşamba günü blog hesabından yaptığı bir paylaşımla ayrıntılarını açıkladı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version