Muhabbit

Coinbase Routefire Platformunu Satın Aldığını Açıkladı!

Coinbase yeni ortaklığını duyurdu!

coinbase

Ünlü bir kripto para borsası olan Coinbase, gelişmiş ticari faaliyetlerini bir adım öteye taşımak için Routefire platformunu satın aldı.

7 Ocak’ta yayınlanan bir blog gönderisinde, Routefire CEO’su Jason Victor, ekibin artık yürütme hizmetlerini Coinbase için yapacağını açıkladı ve kullanıcılara 3 yıldır verdikleri destek için teşekkür etti.

Routefire, kripto piyasasındaki ticaret altyapısını geliştirme misyonu ile beraber 2017 sonlarında hayatına başladı. Şirket, kullanıcıların hem fiyatlar hem de işlem ücretleri konusunda en uygun oranları bulmaları için birden fazla likidite kaynağını otomatik olarak bulmasına olanak tanıyan ürünleri geliştirdiler.

Haberin ardından Routefire ekibi, Coinbase Prime için araç ve hizmet paketi geliştirmeye başlayacak. Bu, kripto para birimi alanında ticaret yapmak isteyen finans kurumları için önde gelen platform olmayı hedefleyen Coinbase için önemli bir adım.

Coinbase son bir sene içinde bazı sorunlar yaşadı ve bu sorunlar genellikle Bitcoin’in fiyat hareketlerini yaptığı günlere denk geldi. Bu durumda potansiyel kârlarını kaybeden kullanıcılar ise Coinbase’e sinirli bir durumda. Routefire’ın satın alınması ve sağlanacak hizmetler, bu konuda olan güven eksikliğini kapatmaya yetebilir.

Geçen yılın sonunda Coinbase, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile halka arz konusunda bir kayıt yapmıştı. Coinbase’in bu adımı, birçok otorite tarafından kripto para piyasasının artan benimsenmesinin bir işareti olarak görüldü.

Ülke yönetimine katılmaya hazırlanan Joe Biden yönetiminin ABD vatandaşlarına trilyonlarca dolar yardım yapma planı, boğa piyasasının bir sonraki ayağını ateşleyebilir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version