Muhabbit

Coinbase, Singapur’da Küresel Olarak Genişlemeye Başladı

Coinbase’den Singapur’da büyük adım!

Kripto para borsası Coinbase, farklı ülkelerde küresel olarak genişlemeye devam ediyor. Borsa, şimdi de Asya’nın önemli blok zinciri merkezlerinden biri olan Singapur’da genişlemek için yeni özelliklerini duyurdu.

Kripto para borsası, 15 Mart 2023 Çarşamba günü yaptığı duyuruda, Singapur kullanıcıları için bir dizi yeni özellik eklendiğini açıkladı. Duyuruya göre, kullanıcılar duyurunun hemen ardından ülkedeki herhangi bir bankadan Coinbase cüzdanlarına ve cüzdanlarından hesaplarına varlıklarını ücretsiz bir şekilde transfer edebilir. Bu yeni hizmet sayesinde kullanıcılar, banka havaleleri yoluyla Coinbase hesaplarına daha esnek bir şekilde ulaşabilecekler.

Coinbase ayrıca, Singapurluların çeşitli uygulamalarda alışkın olduğu güvenli “2 tıklama” deneyimi Singpass’i de sistemine entegre etti. Bu özellik sayesinde yerel kullanıcılar platforma çok daha rahat bir şekilde katılabilecek.

Borsa, bu özellikleri yerel tradFi devi Standard Chartered ile yaptığı ortaklık sayesinde kullanıcılarına sunabildi. Coinbase ayrıca, Singapur Merkez Bankası’ndan da özel bir teklif aldı. Singapur Para Otoritesi (MAS), borsaya Singapur’da düzenlenmiş Dijital Ödeme Tokenı (DPT) hizmeti sağlaması için İlke İçi Onay (IPA) verdi.

Yıllar içinde Singapur, Asya’nın kripto para merkezi haline geldi. Ülkenin blok zinciri teknolojisine karşı olumlu tutumu ülkeye çok sayıda kripto para girişimcini çekti. Bu girişimler de peşlerinde birçok büyük şirketi çekti.

Cathie Wood’un Ark Invest Şirketi Coinbase Hisselerini Satın Aldı

En popüler teknoloji odaklı varlık yönetim şirketlerinden biri olan Ark Invest, kripto para piyasasının zor zamanlarına rağmen kripto para borsası Coinbase hisselerinden 20,5 milyon dolar hisse satın aldı.

9 Mart 2023 Perşembe günü Ark, 301.437 COIN hissesi satın aldığını açıkladı. Aynı zamanda Ark Next Generation Internet de 52.252 Coinbase hissesi satın aldı. COIN hisselerinin 9 Mart 2023 tarihindeki fiyatı 58,08 dolardı ve satın alınan toplam miktar 20,5 milyon dolar civarında oldu.

Hisse satın alınmasından sonra hisse fiyatı 54 dolar civarına düşmüş olsa da haberin yazıldığı saat itibarıyla hissenin fiyatı 65,13 dolar civarında.

Bu satın alım Ark’ın ilk Coinbase hissesi satın alımı değil. Şirket 2023 Ocak ayında 10,47 milyon dolar ve şubat ayında 16 milyon dolar değerinde Coinbase hissesi satın almıştı. Ark Innovation, Ark Next Generation Internet ve Ark Fintech Innovation şirketlerinin toplam 575 milyon dolar değerinde 9,9 milyon COIN hissesi bulunuyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version