Muhabbit

Coinbase Şirket Envanterinde Bitcoin Bulundurduğunu Açıkladı!

Kripto para borsası Coinbase, envanterinde Bitcoin bulundurduğunu açıkladı.

coinbase

Kripto para borsası Coinbase, envanterinde Bitcoin bulundurduğunu açıkladı.

Şirket tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

2012’deki kuruluşumuzdan bu yana Coinbase olarak, envanterimizde Bitcoin ve diğer bazı kripto para birimlerini bulunduruyoruz. Kripto para birimlerinin geleceğine inandığımız için, yatırım yapmayı sürdüreceğiz.

COINBASE

Bu açıklama ile birlikte Coinbase ilk defa, şirket envanterinde kripto para birimlerine yer verdiğini açıklamış oldu. Miktar ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Coinbase, halka arz olmak için başvuru yaptığını duyurmuştu.

Bildiğiniz üzere halka açık birçok şirketin halihazırda envanterinde Bitcoin bulundurduğu biliniyor. Şirketin halka arzının gerçekleşmesi halinde Coinbase’de envanterinde Bitcoin bulunduran halka açık şirketler arasına katılmış olacak.

Tesla ve Microstrategy gibi şirketlerin envanterinde Bitcoin bulundurmasına yardımcı olan Coinbase’in daha birçok şirkete bu noktada yardımcı olduğu biliniyor. Şirket, daha önce Coinbase Brokerage aracılığıyla Fortune 500’de bulunan 5 şirkete hizmet verdiğini açıklamıştı.

Nasdaq’da listelenmek için Aralık ayında başvuruda bulunan Coinbase’in 100 Milyar $ civarında değerleme ile piyasa çıkması beklentiler arasında bulunuyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version