Muhabbit

Coinbase Sosyal Medya Entegrasyonuna Başladı!

Coinbase, bu güncellemenin başkalarını kripto paralar hakkında eğitmenin işlevsel bir yolu olduğunu düşünüyor.

Coinbase

Coinbase

Geçtiğimiz günlerde Coinbase, yatırımcıların fiyat grafiklerini ve portföylerinin görüntülerini sosyal medya platformlarında paylaşmasına imkan tanıyacak yeni özelliğini duyurdu.

Bir blog gönderisinde bu güncellemeyi duyuran Coinbase, bu güncellemenin başkalarını kripto paralar hakkında eğitmenin işlevsel bir yolu olduğunu düşünüyor.

Coinbase, “Portföy görüntülerinizi ya da yeni kripto para listelemesi gibi önemli konular hakkında bilgi paylaşmayı daha basit ve eğlenceli hale getirerek toplumun benimsemesini artırmak istiyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Portföylerini paylaşan kişiler, portföyünün finansal değerinden ziyade, yüzde dağılımını gösterebilecek. Ayrıca kullanıcının portföyünde yapılan değişiklikler otomatik olarak sosyal medyada paylaşılacak. Tabi bu özellik, isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilecek.

Coinbase’in bu hareketi “ilginç” olarak nitelendiriliyor. Şirket, uzun bir süredir Venmo ve Public gibi sosyal medyayı ve kripto para piyasasını birleştiren uygulamaları taklit ediyor.

Coinbase: NFT Platformu da Sosyal Medya Özelliklerini Destekleyecek!

Bununla birlikte Coinbase, NFT platformunda sosyal ağ özelliklerini de destekleyeceğini açıkladı.

Tabi tahmin edebileceğiniz üzere şirket bu adımları çok dikkatli bir şekilde atıyor. Çünkü sosyal medyada bu tür paylaşımlar yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilebilir ve şirketin başını ağrıtabilir.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Fakat bu güncelleme dolayısıyla muhtemelen sosyal medya platformlarında fazlasıyla portföy görüntülerine maruz kalacağız. Bu güncelleme piyasayı izleyen kişiler için de yeni bir bilgi kaynağı haline gelebilir. Bildiğiniz gibi bazı kripto para Influencer’ları, varlıklarını paylaşıyor ve takipçileri de onları izliyor.

Bu arada Coinbase’in hisse senedi fiyatı da düşüş göstermeye devam ediyor. Şirket, halka açıldıktan sonra uzun bir süre iyi performans gösterdikten sonra hisse senedi fiyatlarında düşüş görmeye başladı. Muhtemelen Coinbase, bu durumdan dolayı platforma farklı özellikler entegre etmeye çalışıyor.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version