Muhabbit

Coinbase’te İşe Alım Çılgınlığı!

Daha önce Netflix ve Warner Bros’ta çalışan Brian Rocha Coinbase’e katıldı!

coinbase işe alım

coinbase işe alım

Önde gelen ABD merkezli bir kripto para borsası olan Coinbase, farklı sektörlerde başarılı insanları işe almaya devam ediyor. Coinbase, şubat ayından itibaren; finans, iş geliştirme ve içerik üretiminde yaklaşık 15 yıllık deneyime sahip olan insanları ekibine kattı.

Brian Rocha, İçeriklerden Sorumlu Olmak Üzere Coinbase’e Katıldı!

Brian Rocha’nın LinkedIn sayfasında bir duyuru paylaştı. Paylaşılan duyuruya göre, İçerik Stratejisi Başkanı olarak Coinbase’in kripto para borsasında çalışmaya başladı.

Brian Rocha LinkedIn Hesabı

Rocha, eğlence sektöründeki şirketler için strateji oluşturma konusundaki uzmanlığıyla biliniyor. Brian’ın paylaştığı duyuruya göre, kripto para sektöründe çalışmaktan mutluluk duyuyor.

Rocha, İçerik ve Analiz Departmanı Başkanı ve Kıdemli Yönetici olarak dünyanın önde gelen dizi film yayın platformu olan Netflix’te yaklaşık beş yıl çalıştı.

Coinbase, Web2 Profesyonellerini İşe Almaya Devam Ediyor!

Netflix’te çalışmaya başlamadan önce The Walt Disney Company ve Warner Bros. Entertainment’da finans ve dijital geliştirme alanında çalışan Brian Rocha, Disney’de iş geliştirme alanında da tecrübeye sahiptir.

Coinbase, Web2 alanında başarılı insanları kendi şirketine dahil etmeye devam ediyor. Kasım 2021’de FB Social News ve FB Local News’teki işlerden sorumlu Shalin Pei, Coinbase’de DeFi tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.

E-ticaret sitesi Shopify’ın CEO’su ve kurucusu Tobias Lütke, 2022 Ocak ayında resmi kurulun onayı ile birlikte Coinbase’in Yönetim Kurulu’na katıldı.

Coinbase Yöneticisi Surojit Chatterjee’nin 2022 Yılı İçin Ne Öngörüyor?

Coinbase yöneticisi Surojit Chatterjee’nin 2022 yılı için; daha iyi çalışan DeFi uygulamaları, blok zincirler için KYC sertifikasyonu, büyük kuruluşların DeFi ekosistemine katılması, DeFi için sigorta uygulamaların başlatılması, Web 2.0 teknolojisi kullanan şirketlerin Web 3.0’a geçmeye çalışması ve global markaların metaverse’e ve NFT’lere olan ilgisini artacağını öngörüyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version