Muhabbit

Coinbase’den 12,000 BTC Çıktı! Peki Nereye Gidiyor?

Geçtiğimiz gün Coinbase cüzdanlarından çıkan 12,006 BTC büyük ilgi uyandırdı.

coinbase

Coinbase cüzdanlarından gerçekleşen yüklü çıkışlar büyük merak uyandırıyor.

Geçtiğimiz gün Coinbase cüzdanlarından çıkan 12,006 BTC büyük ilgi uyandırdı.

Cryptoquant’tan Ki Young Ju’ya göre yaşanan çıkışlar direk olarak kurumsal yatırımcılar ile ilgili. Çıkışların Coinbase tarafından oluşturulan yeni soğuk cüzdanlar olma olasılığının yüksek olduğunu belirten Ju, olası 5 yeni custody soğuk cüzdanını açıkladı. Cüzdanlarda bulunan bitcoin miktarıları ise 2590, 1400, 1957, 2391 ve 2601 BTC.

Grayscale Olabilir

22 Aralık’ta 12,000 BTC aldığını duyuran Grayscale ile çok yakın sıralarda gerçekleşen işlemlerden birinin direkt olarak Grayscale alımı olabileceğini belirten Ju, durumun tesadüf olma olasılığının oldukça düşük olduğunu belirtiyor.

Benzer bir çıkışın 12 Aralık’ta da gerçekleştiğini açıklayan Ju, kurumsal yatırımcıların yüklü miktarlarda alımlar için OTC’yi tercih ettiklerinin altını çizdi.

Kurumsal yatırımcıların yüklü alımlar gerçekleştirmek için OTC platformlarını tercih ettiği herkes tarafından bilinen bir gerçek olsa da, bazı kurumsal yatırımcılardan perakende olarak da işlemleri gerçekleştirebiliyorlar.

Ki Young Ju Bitcoin için Bullish

Bitcoin tarafında yaşanan ciddi alımlarla birlikte arz konusunda ciddi bir kriz yaşanabileceğini düşünen Ju, Bitcoin fiyatı konusunda oldukça olumlu olduğunu belirtti. Kurumsal yatırımcılar tarafından yüklü miktarda Bitcoin tutulmasının dolaşımdaki Bitcoin arzını ciddi derecede azaltacağını düşünen Ju, Bitcoin fiyatı ile ilgili bir rakam vermekten kaçındı.

Sizce kurumsal alımlar eşliğinde Bitcoin’de yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version